🦋 Všetky úlohy sú tu pre teba – pre tvoj vývoj k sebe samej.

Prestať byť závislým na mužovi je prioritou pre šťastie. Nechci sa trápiť dovtedy, kým aj ty neochorieš. Ostať chvíľu sama bez muža, nie je zlé ani dobré… je potrebné.

Stala sa zo mňa žena prijímajúca sa tak, ako práve JE. Mužskú energiu som prijala, podporila a tým som sa zjemnila do dominantne ženského fungovania. Vďaka partnerom som k sebe postupne došla. Mám zo seba príjemný a spokojný pocit.

Život nás k sebe dokope tak či tak. Vnímajme chvíľkové šťastie. Učiteľ sa vždy objaví – som tu pre Teba. Dá sa stať sa Ženou, po ktorej si stále túžila.

Rovnocenný partner/partnerka je bonus na našej vedomej dvojplamennej ceste. Ozvi sa mi a spoločne dôjdeme k tvojmu šťastiu.

Klikni na odber – zlepší sa ti partnerský život.

Na konzultácii so mnou sa k tebe dostane ešte viac detailov o tom, ako byť šťastný aj v partnerskom vzťahu. Skontaktuj ma….

Všetko sa dá lepšie a krajšie. Nebo sa začína na Zemi.

Vyriešime tvoj problém/výzvu/úlohu v tvojom živote spoločne. Ozvi sa mi.

Link na predošlé video „Dvojplamene a vedomé vzťahy – Kým žena nosí makeup, muž jej klamať bude“: https://www.youtube.com/watch?v=oAhkl…

🤍 Volám sa Rea a som oddaná lektorka a mediátorka vedomých vzťahov, intimity a života. Zaujímajú ma najviac partnerské vzťahy a rozdiely medzi ženskou a mužskou podstatou. Keď mi v komentári navrhneš tému, rozoberieme ju postupne. 🤍

Skontaktuj ma: fb: https://www.facebook.com/okharmony1/

Tel.č.: +421 903 858 930

e-mail: okharmony@gmail.com

Moje články o rôznych partnerských situáciách prečítaš tu: https://dvojplamene.okharmony.eu/

Na facebook-u sa môžeš tiež dozvedieť veľa o fungovaní dvojplamenných (aj iných) vzťahov v skupine Dvojplamene – nekonečný tvorivý vzťah lásky a slobody: https://www.facebook.com/groups/okhar…

Rea 🙏🏻🥰

🙂

 

Follow by Email
YouTube
Instagram