🦋 Jediné spoločné v nás je to, že sme ľudia. Každý sme iný.

Dvojplamenný vzťah je CESTA Z EGA DO POKORY. Stále dostávame ideálneho partnera na tú našu úroveň vedomia, kde sa akurát nachádzame.

Ego si myslí, že my sme tí dokonalí a keď sa ten náš partner zmení, tak budeme mať krásny vzťah….. a situácia vyšitá na ilúziu. Pokora nastane v momente, kedy pocítime našu bytosť ako dokonalú tak, ako práve v tejto chvíli je, pričom vieme, že sa tu naša púť k samému sebe ešte neskončila.

Všetko pre ego ako zlé sa prejavujúce má svoj zmysel. Ego nám len pomáha dostať sa do svojho stredu pri podmienke, že sme dostatočne bdelí a vedomí si k sebe samému. Tam už úcta k sebe je nezastaviteľná. Kreativita sa prebúdza a sa náš život zrazu zrýchli alebo spomalí – podľa toho, aký sme ho mali pred týmto dianím…. každopádne sa dá do harmónie, kde sa cítime proste a jednoducho DOBRE.

Pri nepríjemných situáciách sa spýtaj sám seba:

„Naozaj toto chcem?“

„Naozaj tu je moje miesto?“

„Naozaj som to ja, alebo ešte hrám niečo, len aby….?“

Keď tvoj pocit bude čistý pocit sebalásky bez sebazrady, sebaklamu či sebaponižovania, tak možno si s tým svojim DP-om a ty tým DP-om si. Zaslúžiš si žiť to, kým v skutočnosti aj si.

Klikni na odber – zlepší sa ti partnerský život.

Na konzultácii so mnou sa k tebe dostane ešte viac detailov o tom, ako byť šťastný aj v partnerskom vzťahu.

Skontaktuj ma…. Všetko sa dá lepšie a krajšie. Nebo sa začína na Zemi.

Vyriešime tvoj problém/výzvu v tvojom živote spoločne. Ozvi sa mi.

Link na predošlé video Dvojplamene a vedomé vzťahy – Vychovávame emočne postihnuých jedincov? Ako vznikne skutočná láska?:

https://www.youtube.com/watch?v=ny8gkPKC3Lk&ab_channel=okharmony 

🤍 Volám sa Rea a som lektorka a mediátorka vedomých vzťahov, intimity a života. Zaujímajú ma najviac partnerské vzťahy a rozdiely medzi ženskou a mužskou podstatou. Keď mi v komentári navrhneš tému, rozoberieme ju postupne. 🤍

Skontaktuj ma:

fb: https://www.facebook.com/okharmony1

Tel.č.: +421 903 858 930

e-mail: okharmony@gmail.com

Moje články o rôznych partnerských situáciách prečítaš tu: https://dvojplamene.okharmony.eu/

Na facebook-u sa môžeš tiež dozvedieť veľa o fungovaní dvojplamenných (aj iných) vzťahov v skupine: https://www.facebook.com/groups/okhar...

Tvoja Rea 🙏🏻🥰

Follow by Email
YouTube
Instagram