🦋 Si muž, ktorý chce byť šťastný? Tvoja otvorená myseľ ťa dá do prítomnosti a Pravdy v Sebe.

Cieľ získať ženu a vyfajknúť túto úlohu ako hotovú je smerom KRÁTKODOBÝM. Ak tak vnímaš, že si pripravený aj na zodpovednejší život, počúvaj video ďalej….

Prečo predsa nie si spokojný?…. Spýtať sa seba, prečo sa niečo deje, uľahčí frustráciu. Sebaklam a neúprimnosť tu nepomôžu. Ešte stále si chceš nahovoriť, že sa máš dobre? Ani obviňovanie ostatných a celý svet nie je riešením. Čo sa zmenilo? Pozastavíš sa pri tejto otázke na chvíľu? Kým ego úraduje, muž si myslí, že keď už ženu ulovil a jej úlohou má byť stáť pri ňom, on môže pokračovať v love inde a túto klietku stačí strážiť.

Nikdy nezabudni: Máš naviac…. a máš viac. Ty aj srdce a dušu máš. A ich môžeš počúvať. Môžeš konať podľa svojho vnútorného vedenia. A tak môžeš byť na seba pokorne hrdý.

Miluješ ju? Tak jej to ukáž. Ukáž svojej milovanej, ako veľmi ju miluješ. Nečuduj sa, že v jej očiach strácaš dôveru, keď lásku k nej neprejavuješ. Smútok z ženiných očí zmizne láskou a úctou k nej. Daj jej úprimný, slobodný priestor povedať, čo ju bolí…. povie ti, keď z tvojej strany pocíti dôveru v nej ako v žene.

Tvoja energia nech smeruje tam, kde naozaj chýba. Využívaj ju vedome. Ego je spokojné iba na chvíľu. Duša cez srdce prejavená bude spokojná navždy. Daj jej čas a uvidíš, že tvoje sdrce ocení. Len vydrž a sa nevzdávaj. Tvoj odstup, chlad a uzavretosť ju len zbytočne zmätie a vás od seba oddiali. Keď jej ukážeš svoju dušu, ona si ťa ocení a povzbudí. Len sa nezastav a buď TU pre ňu neustále. Nie…. nebuď obeťou, ale sebavedomým Kráľom pre svoju Kráľovnú. Tvoja pozornosť jej dodá opätovnú silu ti DôVEROVAŤ. Tá jej žiara lásky ti dá energiu do tvorivého života. Zrazu budeš mať chuť tvoriť a byť šťastným. Koncentrovaná vedomá energia narastá a ťa pozdvihuje. Už nežobreš o dôveru, uznanie a lásku. Ani ich neodmietaš. Začal si nezištne dávať aj prijímať.

Pokoj bol vždy v tebe, len sa nemohol prejaviť, keďže si ho očakával od ženy. Dal si jej, čo ona potrebovala a tým si dostal to, čo vyžadovaním prísť nemohlo. Nikdy nezabudni: S I  B Y T O S Ť O U  Č I N U. Až teraz si pripravený rozdávať sa Svetu ako takému. Vďaka tvojej otvorenosti k svojej partnerke sa dostávaš k poslaniu, ktorým zmeníš svet. Spomínaš?…. Po tom si pôvodne aj túžil.

Zmenou postoja k žene sa zmení aj váš intímny život. Stal si sa Mužom, ktorý na seba môže byť skutočne hrdý: Si telom aj dušou. Keď tvoj pocit nie je ešte úplný, znamená iba to, že tvojou úprimnosťou, nahotou duše a otvorenosťou srdca máš pokračovať ďalej. Pozri sa do zrkadla cez toho druhého a nezabudni, že ste spolu, lebo sa buď milujete alebo si myslíte zatiaľ, že sa milujete. Celkom otvorené srdce ti povie Pravdu a podľa toho už budeš vedieť správne aj konať. T Y  V Š E T K O  D O K Á Ž E Š. Len pri tom nezabudni na tú, ktorú v hĺbke svojej duše tak naozaj miluješ.

Klikni na odber – zlepší sa ti partnerský život.

Na konzultácii so mnou sa k tebe dostane ešte viac detailov o tom, ako byť šťastný aj v partnerskom vzťahu. Skontaktuj ma….

Všetko sa dá lepšie a krajšie.

Nebo sa začína na Zemi.

Vyriešime tvoj problém/výzvu v tvojom živote spoločne. Ozvi sa mi.

Link na predošlé video Dvojplamene a vedomé vzťahy – Akú ženu hľadá muž, ktorý už má svoj cieľ duše?: https://www.youtube.com/watch?v=rUHSQ… 🤍

Volám sa Rea a som lektorka a mediátorka vedomých vzťahov, intimity a života. Zaujímajú ma najviac partnerské vzťahy a rozdiely medzi ženskou a mužskou podstatou. Keď mi v komentári navrhneš tému, rozoberieme ju postupne. 🤍

Skontaktuj ma:

fb: https://www.facebook.com/okharmony1

Tel.č.: +421 903 858 930 e-mail: okharmony@gmail.com

Moje články o rôznych partnerských situáciách prečítaš tu: https://dvojplamene.okharmony.eu/

Na facebook-u sa môžeš tiež dozvedieť veľa o fungovaní dvojplamenných (aj iných) vzťahov v skupine: https://www.facebook.com/groups/okhar…

Tvoja Rea 🙏🏻🥰

 

Follow by Email
YouTube
Instagram