🦋 Muž vedomý si seba uvidí iba nespútanú, zdravo sebavedomú ženu. Jeho cieľom je služba životu cez jeho poslanie a pokračovanie rodu ďalej vo forme rodiny.

Úprimný muž si k sebe vyberie nádhernú ženu zvonka-zvnútra. Len slabý muž si vyberie ženu, ktorá mu prikyvovať bude, bojí sa ho s jeho egom skonfrontovať a pokrytecky s ním manipuluje. Muž s cieľom v živote má pri sebe ženu vo svojom strede.

Pri naozaj silnom mužovi stojí podporujúca žena, ktorá mu dôveruje a ho prijíma, ale ho aj skonfrontuje s jeho silným egom.

Podobné hodnoty dvoch k sebe zbližujú. Finančná dôvera tiež nemôže chýbať. Ich spoločné sny sa uskutočnia hlavne vďaka tomu, že sa oni dvaja spoja.

Naivný (neuvedomený) muž na zmenu ešte pripravený nie je.

Skutočne vedomého muža žiadna žena nezneužije, aj keď sa jej otvorí a ostane dušou nahý.

Muž dosiahne svoj cieľ duše jedine cez dôveru – v žene natoľko, ako aj v sebe.

Súlad a synchronicita sú podstatnými kľúčmi k sebarealizácii.

Neustály rast vnútra partnerov ich vedie do Novej Zeme. Na tejto úrovni bytia nevera neexistuje. Cieľ duše ich robí zrelými dospelými.

Pri z duše konajúcom mužovi je spokojná žena.

Ženu, ktorá si seba váži, muž už nevyužije. Netoleruje nezrelé, malicherné hrátky muža. Jeho postoj ukáže, či je pripravený na vzájomnú spoluprácu.

Vďaka úcty k sebe aj vzťah rozkvitá. Pripusťme si, že Nebo sa na Zemi začína.

Klikni na odber – zlepší sa ti partnerský život.

Všetko sa dá lepšie a krajšie. Nebo sa začína na Zemi.

Vyriešime tvoj problém/výzvu v tvojom živote spoločne. Ozvi sa mi.

Link na predošlé video Dvojplamene – Na čom často stroskotá vzťah?: https://www.youtube.com/watch?v=fFkmiD0bByU&ab_channel=okharmony

🤍 Volám sa Rea a som lektorka a mediátorka vedomých vzťahov, intimity a života. Zaujímajú ma najviac partnerské vzťahy a rozdiely medzi ženskou a mužskou podstatou. Keď mi v komentári navrhneš tému, rozoberieme ju postupne. 🤍

Skontaktuj ma: fb: https://www.facebook.com/okharmony1

Tel.č.: +421 903 858 930 e-mail: okharmony@gmail.com 

Na facebook-u sa môžeš tiež dozvedieť veľa o fungovaní dvojplamenných (aj iných) vzťahov v skupine: https://www.facebook.com/groups/okhar…

Tvoja Rea 🙏🏻🥰

 

 

Follow by Email
YouTube
Instagram