„Keď žena nemôže dostatočne dlho rozprávať o svojich pocitoch, je odrezaná od prostriedku, ktorý jej najúčinnejšie zníži hladinu stresu.
 
Ak sú ženy celé dni v práci alebo izolované doma, potrebujú vyvážiť testosterón, zvýšenou tvorbou oxytocínu. Ak žena nemá príležitosť vyrozprávať sa počas dňa, začne pociťovať stres. Keď príde domov, chce sa podeliť o svoje pocity s partnerom. Ak partner na jej POCITY nie je zvedavý, môže urobiť čokoľvek, žena bude stále NESPOKOJNÁ.
 
Či je muž schopný počúvať ju, ovplyvňuje čas, aký si žena vyberie na vyjadrenie svojich pocitov. Správne načasovanie je v živote a komunikácii veľmi dôležité. Ak je žena vystresovaná, stráca pojem o čase.“
 
John Gray
 
Teda:
 
💃🏻 Ak si žena vyberie správny čas na komunikáciu (keď muž nechce akurát riešiť nejaký vážny problém a je po relaxácii s dostatočnou hladinou testosterónu) a on je otvorený na popočúvanie toho, ako sa ona cíti, jej partnerka sa skoro ukľudní a zrazu bude spokojná len preto, lebo bola SO ZÁUJMOM vypočutá.
💃🏻 Ak ona nebude cítiť, že je na ňu muž skutočne zvedavý, neotvorí sa mu.
💃🏻 Ak necíti, že muž jej rozumie, cíti medzi nimi veľký odstup a nie SPOLOČNÉ BYTIE a tvorenie ich spoločnej budúcnosti, ona ostáva uzavretá voči nemu.
💃🏻 Ak ona cíti, že mu je ukradnutá a je mu jedno, ako sa cíti, spýta sa jej iba, aký mala deň, ale bez úprimného záujmu, a ak ona vtedy necíti, že je objatá jeho celým telom aj dušou (nech sú fyzicky spolu alebo nie), necíti sa v bezpečí…. neotvorí sa mu.
 
🕺🏻 Čím je muž chladnejší a drží odstup od nej, tým je jej ťažšie sa mu otvoriť…. nehovoriac o intímnej sfére…. to je skoro nemožné v takom deficite jej hladiny oxytcínu.
 
Existuje v takomto prípade riešenie?
 
Riešenie je stále.
 
👩‍❤️‍👨 Keď ona pocíti mužov skutočný a úprimný záujem o ňu (k čomu nestačia iba slová, ale jeho celkové vyžarovanie), ona sa bude snažiť mu POSTUPNE sa otvoriť.
👩‍❤️‍👨 Pri takejto otvorenej atmosfére, kde ona je so záujmom vypočutá, kde sa cíti bezpečne, lebo môže rozprávať a jej pocity nebudú zneužité, sa vráti aj vášeň do ich vzťahu.
 
🙏🏻😇💞 Prajem každému z nás takéto bezpečné prostredie, kde sú obaja naplnení, lebo dostávajú presne to, čo ich prirodzené nastavenie potrebuje.
 
okh.
———————

“Prečo a kedy drží odstup muž?” 

Rada Ťa na ceste vzťahov a sebapoznávania usmerním v rozšifrovaní tvojho vnútra. Dostaneš odpovede na otázky typu: „Ako….?“, „Prečo….?“, „Kedy….?“ atď.

Veď  V TOM SOM DOMA – pre Teba.

S úctou a rešpektom. 

Nájdeš ma tu: 

0903858930, harmonia.andy@gmail.com,       

fb: https://www.facebook.com/okharmony1 

Možnosti výberu našej komunikácie:   

  • buď cez fb chat    
  • telefonicky    
  • videohovorom alebo     
  • osobne v okolí KE    

Ďakujem ti, že si tu bol/a so mnou. Pridaj sa aj na budúce.  

📖 Napíš mi, keď by si rád prečítal môj prvý jednoduchý e-book o rozdieloch medzi ženou a mužom.
 
Ostávam k tebe v úcte a láske: OK Harmony – Rea

Priprav sa na Nový Život. Lebo: NEBO sa začína na ZEMI. TERAZ.

 

Pridaj sa aj ty k téme 🙂

 
Follow by Email
YouTube
Instagram