Aj keď žena vidí, muž potrebuje zážitky. To znamená: aj keď ty možno hneď na začiatku vášho stretnutia cítiš tú prepojenosť medzi vašimi dušami, on sa tam musí postupne dostať cez tie tvoje činy a emočné prejavy, vďaka ktorým si on bude môcť byť istý v sebe a si dokáže vysloviť: “Áno, presne takto som si ťa vo svojich snoch stále predstavoval.” 

Chápem tvoje rozhorčenie, ale….

…. mužské nastavenie nezmeníme len preto, lebo chceme (chce naše ego). Ani oni nezmenia ženy len preto, lebo im by tak bolo tiež ľahšie. Tento svet je tak dokonale vytvorený, že nakoniec tak či tak dôjdeme k uvedomeniu: “Nič sa nedeje len tak náhodne…. všetko má svoj dôvod aj následok.” K tejto ľahkosti prijatia stavu bytia sa dostaneme jedine cez odovzdanie sa nášmu vnútornému srdiečku, prekladajúc jednoznačné zvuky nás, duše do tohoto materiálneho videnia a prejavov sveta. 

Akonáhle tvoj muž z teba bude mať zážitok taký, kde on pocíti, aký je pre teba UŽITOČNÝ a popri tom mu DôVERUJEŠ a ho UZNÁVAŠ za jeho konkrétne vykonané ČINY, sa pri tebe on ako muž bude CÍTIŤ slobodne. Práve to je pre neho najpotrebnejšia prirodzenosť na tomto svete. Tak potrebná, ako pre ženu CÍTIŤ, že si POTREBNÁ ako jeho LÁSKA, ktorú jedinú miluje.

On ťa navonok nevidí tak jednoznačne, ako ty jeho. On k tomuto poznaniu potrebuje cez svoje zážitky sám časom dôjsť skrz vašu spoločnú cestu, kde aj ty samú seba ako ego postupne musíš prekonať, zájsť do svojho stredu, aby si mohla tou jedinou byť, ktorú on ochraňovať túži a ktorá mu najlepšie vie pomôcť na jeho ceste rozdávania sa cez svoje poslanie. 

K tomu, aby ste na hudbu spolu mohli tancovať, v prvom rade rytmus, zvuk aj melódiu musíte obidvaja počuť. To ale nestačí. Aby ste sa pri tanci cítili uvoľnene, potrebujete vnímať každý najmenší záchvev toho druhého. Žena cíti, kam ho muž smeruje, ktorým smerom sa majú spoločne pri ďalšom kroku vydať, on zas cíti jej pripravenosť ku kroku, ktorú v nasledujúcej chvíli on vykonať plánuje. Dlhodobé vzťahy práve pre takúto súhru môžu fungovať dokonale – nie ale automaticky, keďže stále majú byť obidvaja bdelo ostražití, aby cítili aj partnerovu dušu, vedeli si navzájom pomáhať a napredovať po spoločnej tvorivej ceste lásky a slobody. 

Nemalo by zmysel byť vo vzťahu bez súzneného, spoločného kráčania ruka v ruke tým istým smerom.

K tejto spolupráci je

– zo strany ženy potrebný ten muž, ktorý ju nadchne natoľko, že by túžila podporovať ho v jeho poslaní a s dôverou sa zúčastniť v mužovom každodennom živote,

– a zo strany muža to svoje poslanie vycítiť, vykonávať ho a získanú energiu nadšenia pretransformovať naspäť do partnerského vzťahu.

Práve toto nadšenie nám dá silu neustále sa prekonávať, aby sme vibračne nižšie, než to ten náš partner unesie, neklesali. Jednoduchšie povedané: aby medzi nami tá priepasť, ktorá nastane, nebola nikdy väčšia, než čo dokážeme bežne preskočiť. To znamená: naše vedomie má byť na tej úrovni, aby na našich egách bolo potrebné už iba jemné cibrenie. 

Prijatím a prekonaním svojich strachov, úzkostí, váhaní, pýchy sa dostaneš do STAVU BYTIA, kde postupným spracovaním všetkých svojich temných stránok budeš vyrovnaná aj (pre ego) najťažšími životnými skúškami – vtedy pre teba prestane existovať konkurencia, boj aj nepriateľ. Stane sa všetko takým, akým v skutočnosti je: správnym tu a teraz. 

Muži nie sú debily.

Ak on má z teba denno-denne príjemný zážitok (chápeš ho, vidíš ho objektívne, dôveruješ mu, uznávaš jeho činy a pokroky, si nádherná, žiariš, si vášnivo-jemne-divoká aj v posteli aj mimo nej atď.), si ťa vyberie každý jeden deň. Nič ale nie je stacionárne. Všetko sa neustále mení a ak sa k týmto zmenám pokojne vieme prispôsobiť, naše partnerstvo bude navonok stále stabilné a vo vnútri harmonické. 

okh.


“Ako sa nebáť toho, že si ma ďalší deň už nevyberie?” 

Rada Ťa na ceste vzťahov a sebapoznávania usmerním v rozšifrovaní tvojho vnútra, a dostaneš odpovede na otázky typu: „Ako….?“, „Prečo….?“, „Kedy….?“ atď.

Veď  V TOM SOM DOMA – pre Teba.

S úctou a rešpektom. 

Nájdeš ma tu: 

0903858930, harmonia.andy@gmail.com,       

fb: https://www.facebook.com/okharmony1 

Možnosti výberu našej komunikácie:   

  • buď cez fb chat    
  • telefonicky    
  • videohovorom alebo     
  • osobne v okolí KE    

Ďakujem ti, že si tu bol/a so mnou. Pridaj sa aj na budúce.  

S láskou k tebe: Andy

Priprav sa na Nový Život. Lebo: NEBO sa začína na ZEMI. TERAZ.

 
🙂

Pridaj sa aj ty k téme 🙂

Follow by Email
YouTube
Instagram