V prvom rade máme pochopiť jednu podstatnú vec: v tomto dualitnom svete nič k nám nepríde len tak bez práce. Nič nám nenáleží. Nič si nezaslúžime. Až vtedy, keď si to prestaneme MYSLIEŤ a zázraky sa stanú našou každodennou súčasťou srdca. 

Skôr sa len trápiť môžeme alebo sa tomu ani nepriznať a si MYSLIEŤ, že sa máme “dobre”. Z čistého srdca sa tešíme PO uvoľnení sa do Seba, do sveta ľahkosti a pokoja zdravej pokory a lásky.

Je rozdiel medzi tým, či ťa ten druhý chce získať pre jeho ďalšiu trofej na stene a očakáva od teba niečo cez svoje sebectvo, alebo sa ti chce darovať, lebo jeho duša ťa potrebuje.  

Kým ťa vidí ako sexuálny objekt a buď má alebo nemá odvahu si ťa ZÍSKAŤ pre seba, si len využívaná…. a ty to veľmi dobre vieš, lebo CÍTIŠ.

Keď sa ti muž otvorí celou svojou dušou a vnímaš jeho slobodnú lásku, ktorá ťa obdarovať túži, to je tá čistá potreba teba ako ženskej energetickej bytosti. A tento rozdiel je obrovský.

Nešťastná a  nespokojná môžeš byť iba dovtedy, kým sa ty sama láskavou, žiariacou, stabilnou Ženou aj v tých svojich mužských energiách, nestaneš.

…. a keď si si všimla, v poslednej vete nebola reč O ŇOM: “Nešťastná si, kým sa TY SAMA TOU Ženou nestaneš.” 

Kým ho vidíš ako muža, ktorý ťa len využiť chce, ktorý ťa len o tvoju energiu odobrať chce (a to je jedno, či ti to vysloví rovno alebo s tebou manipuluje), dominantne nie si vo svojej ženskej energii, ktorá je v tvojom vnútri s tou mužskou v harmónii. Nefunguješ ešte zo svojho stredu, kde je ženský a mužský aspekt v rovnováhe.

Preto ty ako žena sa od muža vlastne oddeľuješ a vidíš v ňom to, že ťa využíva. Preto si na neho naštvaná, keď od neho nedostávaš to, po čom tvoja duša tak veľmi túži. A preto ťa vlastne učí s tým svojim postojom a prístupom k tebe a ti odzrkadlí tvoju neprijatú žensko-mužskú časť v sebe. On ti prišiel iba ukázať, nakoľko si v prijatí so sebou samou. Tá miera neprijatia seba ako ženy je práve taká, akou silou proti nemu ešte bojuješ a nakoľko si sama so sebou nespokojná.

Žiadne výnimky neexistujú a nepotvrdzujú žiadne pravidlo. Pravidlo je jedno: staň sa zdravo sebavedomou, zrelo emocionálnou Ženou, ktorá sa riadi podľa svojho rozumu, v súlade so svojou dušou prejavovanou cez jej láskavé srdce. Vtedy môže do tvojho života vstúpiť ten muž, ktorého ty ako Žena budeš vnímať ako Muža tvojho celého sveta nie cez strach zo samoty v závislosti na ňom, ale cez tvoje pokojné vnútorné ženstvo.

K tomu ti prajem vôľu a vytrvalosť skombinovanú s precítením celého tvojho duchovného srdiečka. 

okh.


“Ako sa dá prijať Seba spolu s mojimi temnými stránkami?” 

Rada Ťa na ceste vzťahov a sebapoznávania usmerním v rozšifrovaní tvojho vnútra, a dostaneš odpovede na otázky typu: „Ako….?“, „Prečo….?“, „Kedy….?“ atď.

Veď  V TOM SOM DOMA – pre Teba.

S úctou a rešpektom. 

Nájdeš ma tu: 

0903858930, harmonia.andy@gmail.com,       

fb: https://www.facebook.com/okharmony1 

Možnosti výberu našej komunikácie:   

  • buď cez fb chat    
  • telefonicky    
  • videohovorom alebo     
  • osobne v okolí KE    

Ďakujem ti, že si tu bol/a so mnou. Pridaj sa aj na budúce.  

S láskou k tebe: Andy

Priprav sa na Nový Život. Lebo: NEBO sa začína na ZEMI. TERAZ.

 
🙂

Pridaj sa aj ty k téme 🙂

Follow by Email
YouTube
Instagram