Teda preložme otázku, aby bola viac zrozumiteľná: “Ako s ním mám manipulovať, aby si myslel, že práve mňa miluje a už nikdy odo mňa neodišiel?” – a je to takto hneď jasnejšie, však?

 

Áno, viem, že moje odpovede na teba niekedy pôsobia kruto, no sú stále jednoduché a reálne.  

 

Práve pre nie podmienečnú “lásku” v tejto otázke sa mojej odpovede prekvapíš, ale ak sa trošku nad touto vetou zamyslíš, ty sama si všimneš, aká obrovská sebeckosť a egoistické chcenie je za týmto výrazom: uchopenie, získanie muža pre seba, zmocnenie sa nad ním, rozmýšľanie s jeho hlavou, plus strach o to, že by nebol “mojim”, a napokon manipulácia.  

 

Preto ti poviem, milá žienka, len jednoslovnú odpoveď k tomu, ako ho milovať, aby si teba vybral:

 

NIJAK.

 

Buď ho cítiš a miluješ, alebo nie. Ak áno, vtedy otázku nemáš. Nedá sa ho pripútať k sebe chcením, ani žiadnou ženskou taktikou.

 

Ten strach, čo ťa vedie “mať ho” (teda vlastniť a nestratiť), stojí za pozastavenie sa sama nad sebou:  

 

Prečo nedokážeš prijať aj verziu ostať na chvíľu sama? Bez neho?  

 

Ak muž celý čas cíti energiu lipnutia z tvojej strany na ňom (a to je jedno, či ste alebo nie fyzicky spolu), skôr či neskôr ho Vesmír (jeho Vyššie Ja, “osud”….) privedie k vykonaniu tvojich obáv, aby si mala príležitosť naučiť sa nenechať sa strachom stiahnuť do vibrácií ega. 

 

Nemôžeš ho milovať nijak, aby si teba vybral.  

 

Milovať môžeš iba samú seba a mu nechať na výber, či sa pri tebe rozhodne alebo nie. On ako muž potrebuje v prvom rade cítiť pri tebe ako žene SLOBODU a mať možnosť ROZHODOVANIA SA. Stačí, keď ty len budeš – Ženou výnimočnou, na ktorú ty aj on ako tvoj partner môžete byť hrdí.  

 

Urobíš za to všetko, aby si bola sama so sebou spokojná?  

 

Vtedy môže byť aj on, ak medzi vami tá láska, ktorú považujete za relevantnú, je čistá. Jedine v tomto prípade si ťa vyberie Muž, ktorý už nie je ovplyvniteľný pozemskými manipuláciami, ale CÍTI podstatnosť Všetkého – harmóniu ženskej a mužskej časti v nás.  

 

Milovať tak, aby si teba ten muž vybral, je možné iba jediným spôsobom: NEROZMÝŠĽAŤ NAD TÝM. Nezaoberať sa s myšlienkou: “Čo mám robiť, ABY….:”. Byť iba prirodzene fascinujúcou. Byť čisto len sama sebou jemná, nežná a zároveň zdravo sebavedomá.

 

Keď muž z teba pocíti takéto vyžarovanie, je mu ťažké odolať ti, hlavne ak ťa zároveň aj miluje a ťa vo svojom srdci cíti veľmi blízko. On si ťa potrebuje uloviť a preto ty len byť máš a žiť SVOJ život v zrelých emóciách, nemysliac na to, KEDY si ťa už konečne vyberie. Lebo sa to udeje až vtedy, keď z tvojej strany nebude vnímať žiadny nátlak, ani očakávanie. Vtedy sa on smerom k tebe pohne a spraví krok, ktorému sa potešíš. Až vtedy, keď bude pri tebe môcť byť slobodným Mužom v prijatí ho takého, aký práve teraz je, a potom aj v každej jednej ďalšej sekunde. 

 

Čo teda pri mužovi funguje, je po prvé tvoja ŽENSKOSŤ, ktorá ak je žitá, ho očarí. Keď to očarenie je spojené so srdcom, nielen s jeho egom, vtedy máš vyhraté nielen ty, ale aj on. On ale bez toho, že by si ťa mohol zažiť ÚŽASNÚ, si ťa nemôže vybrať.  

 

Potrebuje vidieť, ako žiješ:  

 

  • či sa sťažuješ na život a to potom budeš robiť aj pri ňom…. alebo nie,  
  • či si dostatočne samostatná a zároveň jemná a divoká…. alebo nie,  
  • či sa miluješ…. alebo nie.

 

…. lebo sa to isté bude diať aj v partnerstve, a on to vie, aj vycíti.  

 

Krásne zážitky vás spojujú. Chcenie a strach rozdeľuje.  

 

Preto si zváž, milá žena, či ho CHCEŠ k sebe pripútať, alebo či skôr túžiš po tom voľnom pocite pripútanosti sa muža k tebe práve vďaka tomu, kým si. 

 

Po druhé: bez toho, že by si ho obdivovať mohla vďaka jeho MUŽSKOSTI, sa pri ňom dlhodobo výnimočne dobre cítiť nebudeš. Musí mať v sebe črty takej charizmy, čo v tebe predurčuje a ukazuje možnosť stáť pri ňom, lebo v ňom vidíš nesmierny potenciál, ktorý sa buď už prebúdza alebo na prebudenie čaká. Ty ako žena musíš byť UNESENÁ z toho, kým on je. Až v takej očarenosti sa do neho vieš zaľúbiť všetkými svojimi zmyslami aj srdcom…. proste na každej úrovni tvojho bytia.  

 

Keď ťa len obskakovať bude, bude k tebe milý a ty sa preto budeš z neho tešiť, na dlhú dobu takáto povrchnosť bez hlbších atribútov podstaty bytia na Zemi, vám nevystačí k tomu, aby vzťah ostal dlhodobo naplneným. 

 

Je možné, že žiadne sľuby od neho nedostaneš ohľadom vášho vzťahu. Muž, ak je k sebe úprimný, sa dokáže o vašom hlbšom prepojení rozhodnúť AŽ PO ZISTENÍ toho, aká si a ako sa k sebe, k nemu a k svetu chováš, aký postoj v tebe dominuje. A dokonca ani to mu nestačí k jednoznačnosti toho, či práve teba potrebuje do svojho života. On sa musí uistiť aj čo sa týka tvojej podpory v jeho poslaní, z čoho vyplýva, že kým on nenájde seba samého a nie je sám na seba hrdý, nevie posúdiť, či tvoja pomoc smerovaná k nemu je tá, ktorú on do budúcna potrebovať od teba bude.

 

Teda v skutočnosti sa muž dokáže objektívne rozhodovať až vtedy, keď sa v živote našiel, je sám so sebou a aj s tebou spokojný.  

 

Táto doba môže byť strašne dlhá z hľadiska ženy, ktorá v ňom vidí hneď na začiatku partnera na celý život, veď keď ostane takým, ako na začiatkoch vášho stretnutia bol a ešte sa bude chcieť aj neustále zdokonaľovať, tak chyba sa nemôže vyskytnúť.  

 

Treba si jeden podstatný aspekt uvedomiť: muž rozmýšľa INAK, než ty. Ak si sama so sebou vyrovnaná, tak máš v harmónii žensko-mužské energie a vtedy aj muža pri sebe prijímať dokážeš takého, aký teraz je. V inom prípade ani ty sama v tom svojom pocite istá nie si.  

 

Z toho celého vyplýva:  

 

  1. Ty ako žena správne CÍTIŤ vieš, až keď si sama so sebou spokojná.  
  2. Muž sa dokáže ROZHODNÚŤ, až keď on sám na seba bude hrdý.  

 

Pred týmito skutočnosťami partnerský vzťah je založený nie na rovnováhe srdca v prijatí ega, ale stále na boji medzi partnermi. Preto partnerstvá “nevyjdú” – ako sa hovorí. Preto ty len nič neočakávaj, krásna bytosť. Ten moment, keď sa on rozhodne si ťa vybrať v slobode a bez nátlaku, bude pre teba ten najnádhernejší v celom tvojom živote. A on k tomu dôjde, ak pri ňom stojíš, ale pri tom nezabudneš ani na seba. 

 

okh. 

 

—————————————————

 

Ako začať CÍTIŤ a KONAŤ? Ako sa stotožniť s tou novou Ja, ktorou sa postupne stávam?

 

Rada Ťa na ceste vzťahov a sebapoznávania naďalej usmerním v rozšifrovaní svojho vnútra, a dostaneš odpoveď na otázky typu: „Ako….?“, „Prečo….?“, „Kedy….?“ atď.

 

Veď  V TOM SOM DOMA – pre Teba.

 

S úctou a rešpektom. 

 

Nájdeš ma tu: 

 

0903858930, harmonia.andy@gmail.com,       

 

fb: https://www.facebook.com/okharmony1 

 

Možnosti výberu našej komunikácie:   

 

  • buď cez fb chat    
  • telefonicky    
  • videohovorom alebo     
  • osobne v okolí KE    

 

Ďakujem ti, že si tu bol/a so mnou. Pridaj sa aj na budúce.  

 

S láskou k tebe: Andy

 

Priprav sa na Nový Život. Lebo: NEBO sa začína na ZEMI. TERAZ.

 

 
🙂

Pridaj sa aj ty k téme 🙂

Follow by Email
YouTube
Instagram