Žena na začiatku svojej cesty k sebareflexii prestáva riešiť vzťahy – tvrdne -, začne sa koncentrovať na svoju kariéru a materiálne veci namiesto zjemnenia sa do zdravej sebavedomej ženy, aj keď si je vedomá tohoto najpodstatnejšieho kroku na svojej ceste života. 

Muž uteká radšej do vzťahov so ženami, rodinou a okolím – zjemňuje sa -, než že by spravil rovno ten potrebný krok, ktorého sa najviac na svete bojí – uvidieť svoje poslanie a vykonať to, čo v sebe tak či tak cíti, že má. 

K čomu vedú tieto nie celkom vedomé pohnútky zo strany ženy aj muža?

Týmito nevedomými konaniami obidvaja v podstate v sebe začínajú dávať do rovnováhy tie žensko-mužské aspekty, počnúc práve tou ľahšou (nie dominantnou) stranou pre nich. Neskôr tak či tak si budú musieť pripustiť, že bez ich prioritnej energie harmónia v nich nevznikne. Preto sa časom prinútia (alebo sám Žiot ich donúti) zaoberať sa aj s tou ich podstatou: žena so ženskou energiou (vráti sa k vzťahom s mužmi) a muž s mužskou (postupne prichádza k činom v oblasti svojho životného poslania).  

Kruh sa uzavrie tým, že ona cez tú svoju už vyvinutú sebavedomú ženskosť pritiahne k sebe muža, ktorý vďaka úspechu v oblasti svojho potešenia v práci má dostatok energie rozdávať lásku milovanej osobe. 

Žena musí vedieť RISKNÚŤ svoje srdce a byť pripravená na sklamanie a emočnú bolesť, ktorú v ďalšom partnerskom vzťahu môže zažiť. Nebáť sa vykročiť aj napriek tomu, že jej logika ju stopne, aby plávala iba v tých istých, doteraz poznaných častiach rozdávania sa cez srdce. Prekonaním sa aj cez myseľ prijme fungovanie svojej mužskej časti a tým aj mužov.  

Muž potrebuje dokázať RISKNÚŤ celé svoje doterajšie presvedčenie o svojej práci a ísť do neistého vykkonávania poslania, ktoré “iba” cíti. Tým sa v ňom otvorí dôvera v intuícii a zároveň DôVERA V ŽENE. 

Niet inej cesty, než spraviť ten krok, čoho sa najviac na svete bojíme: žena ostať bez muža a muž ostať bez práce. A bodka.

Krásne riskovanie ega prajem každému z nás.

okh. 


Ako začať CÍTIŤ a KONAŤ? Ako sa stotožniť s tou novou Ja, ktorou sa postupne stávam?

Rada Ťa na ceste vzťahov a sebapoznávania naďalej usmerním v rozšifrovaní svojho vnútra, a dostaneš odpoveď na otázky typu: „Ako….?“, „Prečo….?“, „Kedy….?“ atď.

Veď  V TOM SOM DOMA – pre Teba.

S úctou a rešpektom. 

Nájdeš ma tu: 

0903858930, harmonia.andy@gmail.com,       

fb: https://www.facebook.com/okharmony1 

Možnosti výberu našej komunikácie:   

  • buď cez fb chat    
  • telefonicky    
  • videohovorom alebo     
  • osobne v okolí KE    

Ďakujem ti, že si tu bol/a so mnou. Pridaj sa aj na budúce.  

S láskou k tebe: Andy

Priprav sa na Nový Život. Lebo: NEBO sa začína na ZEMI. TERAZ.

 
🙂

Pridaj sa aj ty k téme 🙂

Follow by Email
YouTube
Instagram