Dať celú Seba.

Kým vzťah nevznikne alebo nie je funkčný či dokonca zanikne (buď na určitú dobu alebo “navždy” /úvodzovky znamenajú iba to, že neukončené a nepochopené partnerstvá sa pokračujú v niektorom zo životov…. pocity sa dovtedy formujú, kým sa v bezpodmienečnosti neukončia/), hocikto hocičím môže prísť ku mne na poľutovanie sa, dostane odo mňa JASNÚ odpoveď: “Ešte si mužovi nedala CELÚ SEBA.” 

Nedala si mu VŠETKO zo seba. Aj keď sa cítiš vyžmýkaná ako citrón a ešte viac, aj keď zomieraš, ale si nezomrela, ego sa nepokorilo celkom. Je to tak isté, ako že SOM. 

Zo svojej vlastnej skúsenosti rozprávam na jednej strane, na druhej vďaka spoznaní životov iných žien a mužov, ktorí sa mi počas konzultácií zdôverili. Preto ti hovorím, že keď nežiješ vo vzťahu, ktorý ťa naplňuje a v ktorom dávaš celú Seba mužovi, ktorý našiel svoje celoživotné poslanie a si užíva pomoc Svetu cez svoje srdce, z čoho má energiu ťa ctiť a milovať, nedala si mu ešte SEBA CELÚ. 

Prečo si žena MYSLÍ, že obetovanie sa sa rovná rozdávaniu sa bez pocitu sebatýrania? 

Áno, milá žena Zeme: lebo MYSLÍŠ. Znamená to: nie si v srdci (aj keď si MYSLÍŠ, že ty určite si) a OČAKÁVAŠ ZA svoj VÝKON odozvu od neho vo forme lásky, dotykov, pozornosti, jemnosti – teda skrátka povedané: si v mužskej energii a pre partnera nie si ešte jemná, stabilná žena. Tak prepáč za moju “krutosť” a úprimnosť, ale musela som vysloviť Pravdu, ktorej som sa ani ja donedávna nemala ODVAHU SA PRIZNAŤ.  

Vzťah, ktorý je založený na bezpodmienečnosti srdca, v sebe PRIRODZENE obsahuje aj cítenie rozumom, čo sa rovná: uzdravené ego. 

Pozri sa do seba a uznaj: 

  • Nevytočí ťa už žiadna mužská energia? 
  • Nepodľahneš mužskej dominantnosti? 
  • Svoje emócie máš nieže pod kontrolou, ale sú zharmonizované a zrelé? 
  • Necítiš v sebe hnev, žiarlivosť, smútok, závisť, lipnutie, strach zo samoty, pochybnosti zo samej seba, bolesť z odmietnutia….? 
  • Tešíš sa, keď ráno vstaneš? 
  • Si spokojná a naplnená večer, keď si do postele ľahneš? 

 …. Miluješ sa tak, ako teraz si? 

…. SI ŠŤASTNÁ tak, ako TERAZ SI? 

Dávať všetko neznamená položiť mu otázky typu: “Máš sa dobre?”, “Stretneme sa?” – z čoho by vyplývalo, že sa viažeš na neho a tvoje ego z jeho strany netrpezlivo OČAKÁVA konkrétne činy, čím v partnerovi vyvoláš napätie, ktoré ho uzavrie a bude sa uchyľovať utiecť pred tebou, schovať sa do svojej “bezpečnej a samotárskej” ulity. Sloboda a voľnosť v sebe nezahŕňajú závislosť, ktorá sa prejavuje ako manipulatívne sfalšovaná úprimnosť. Lásku sa nedá vyžadovať ako potrebnú dávku drogy. 

Dávať celú seba znamená:

  • poznať sa, a tým poznať aj jeho
  • vedieť, ktorá naša časť je ženskej energie a ktoré aspekty sú mužského charakteru
  • naučiť sa rozpoznávať, kedy čo sa cez nás manifestuje
  • vedieť byť v harmónii sami so sebou
  • dominantne sa prejavovať ako žena. 

Dať partnerovi seba znamená, že on cíti, ako keby si mu neprestajne vyslovovala“Tu som pre teba ako žena a túžim ťa podporovať každý jeden deň, ktorý spolu trávime. Neprestávam sa zaoberať sama so sebou a viem, že obojstranná náklonnosť k vedomému a voľnému sebazdokonaleniu je ukazovateľom dlhodobého naplneného spolunažívania. Viem, že ma miluješ tak isto, ako ja teba. Preto v láske sa k tebe správam.” 

Rozdať sa partnerovi sa rovná tomu zdravému prístupu k nemu a k sebe, že mu v každej chvíli dovoľujeme zobrať z nášho taniera hojnosti hoci aj všetko, ale minimálne hocičo, čo práve potrebuje a vieme, že to nikdy nepreženie, lebo nás tak isto cíti, ako my jeho. Dovolíme mu zobrať od nás všetko, lebo mu DôVERUJEME. 

Preto nech s nami spraví hocičo, my tu pre neho stále budeme. On už neutečie, neuzavrie sa pred samým sebou. Už nemusí: netlačíme na neho…. stali sme sa slobodnými a preto sa aj on môže cítiť pri nás voľný. A ten POCIT by nevymenil za žiadnu inú ženu. Čo od tohoto ISTÉHO VEDOMIA byť pre neho tou JEDINOU potrebuje žena viac?…. 

Je tu pre neho do nekonečna. Miluje ho a vie, že on ju miluje presne tak isto: telom, srdcom aj celou svojou dušou. Túto nesmiernu lásku medzi nimi sa už nehanbí dať pred celým svetom najavo. 

Zomrieť preto vo vzťahu znamená POCÍTIŤ: “Nech sa deje čokoľvek, ja ho milujem.” 

Povstať vo vzťahu znamená POCÍTIŤ: “Nech sa deje čokoľvek, ja ho milujem.” 

okh. 

—-–––——–––– 

 

Rada Ťa na ceste vzťahov a sebaspoznávania naďalej usmerním v rozšifrovaní svojho vnútra, a dostaneš odpoveď na otázky typov: „Ako….?“, „Prečo….?“, „Kedy….?“ atď.

Veď  V TOM SOM DOMA – pre Teba.

S úctou a rešpektom. 

Nájdeš ma tu: 

0903858930, harmonia.andy@gmail.com,       

fb: https://www.facebook.com/okharmony1 

Možnosti výberu našej komunikácie:   

  • buď cez fb chat    
  • telefonicky    
  • videohovorom alebo     
  • osobne v okolí KE    

Ďakujem ti, že si tu bol/a so mnou. Pridaj sa aj na budúce.  

S láskou k tebe: Andy

Priprav sa na Nový Život. Lebo: NEBO sa začína na ZEMI. TERAZ.

Follow by Email
YouTube
Instagram