Ľudia svoj život okúsia cez bolesť – ako aj vieme. Čím hlbšie zranenie, tým skôr alebo náhlejšie nás zasiahne vlna OSVIETENIA a pocit potreby ZMENY. Transformácia je miestami dosť krutá, ale vždy SPRAVODLIVÁ a OSLOBODZUJÚCA, ktorá nás dovedie k vyšším vibráciám, väčšiemu pokoju a znamenitým uvedomeniam. 

Ak si už v živote mal “Ferrari” a nevedel, ako ho šoférovať, asi z neho veľa neostalo. Preto: 

  • ak si mala partnera, ktorého si si nevážila, chýbala mu tvoja dôvera a uznanie, teraz máš šancu sa z minulých dianí poučiť a nabrať nové a adekvátne vedomosti, ktoré fungujú, aby si v budúcnosti mohla ostať v tom Ferrari oveľa dlhšie a si užívať jeho rýchlosť, kvalitu, precíznosť a pevnosť, aj keď ti doteraz z neho chýbala otvorenosť, jemnosť či farebnosť. 
  • ak si mal partnerku, ktorá sa “zrazu” z tvojho života vytratila, zváž si, či si mal v sebe dostatok pozornosti a pochopenia voči nej, či to Ferrari v budúcnosti nebude treba častejšie hladkať, hrať sa s ním a nielen jeho výkon využívať. 

Zabudli sme si vážiť to, čo máme a starať sa o neho, aby sme sa naučili všímať si nielen krásu vonkajšiu, ale uvidieť aj vnútro a tým CELOK vzťahu a v ňom Človeka, s kým máme tú česť a možnosť budovať našu SPOLOČNÚ cestu k šťastiu. Naučiť sa, ako sa jazdí v luxuse a čo potrebuje auto, aby nás dokázalo kvalitne viesť a sme sa v ňom mohli bezpečne, pokojne a uvoľnene cestovať. 

Ferrari symbolizuje vzťah, ktorý si nevážime dovtedy, kým sa nerozpadne. Do vzťahu tak isto, ako aj do auta, treba dávať KVALITNÝ benzín, lebo keď si mávneme rukou a si pomyslíme: “Veď na trhu je aj nafta. Aj tá musí pasovať do Ferrari. Auto je ako auto….”, nie je isté, či to Ferrari nám nepovie hneď “dosť!” a sa ďalej ani nepohne. 

Častokrát si MYSLÍME (!!!!), že vzťah musí fungovať NEJAK – jazdí sa aj benzínom, aj naftou. Lenže u  niekoho funguje jedno, u druhého niečo úplne iné. Podstata je tak či tak tá, že to naše krásne Ferrari naštartujeme a dlhodobo nám pôjde iba so SPRÁVNYM PALIVOM.

  • Uvedomujeme si to aj v našich vzťahoch?
  • Vieme, ako a vďaka čomu bude náš vzťah kvitnúť a rásť do zázrakov?
  • Všímame si nevyhnutnú potrebu SPOZNAŤ časti celku kvôli hladkej jazde na ceste?
  • Vieme, čo vo vzťahu ten náš partner/naša partnerka NAOZAJ a OD PRÍRODY potrebuje?
  • Ak nevieme presne, komunikuje sa o tom u nás bez zábran v správnom tóne, aby tá debata bola obom z nás príjemná a obohacujúca?

Nebudeme teraz rozprávať o nevyvinutom a rozmaznanom egu, ktoré len dobýjať a uchmatnúť CHCE všetko, čo mu na um príde cez strach a nespracované manipulácie či neuvedomené sebecké túžby. Skôr vám cítim potrebu porozprávať o trošku vyššom leveli našej zrelosti ako ĽUDIA a nie ako “zvieratá”. 

Šancu k vývoji a k prebudeniu sa vždy máme…. novú a novú. Je možné, že to naše Ferrari je v servise iba na chvíľu, lebo bez totálnej PREMENY na cestách už neobstojí, ale sa môže stať aj to, že škoda je obrovská a opraviť sa už nijak nedá – musíme buď nové kúpiť alebo sa uspokojiť s niečím “lacnejším”. 

V živote na Zemi to funguje podobne:

  • buď si uvedomíme ešte včas, že ak láska k tomu druhému bola skutočná, iba sme si ju nedokázali vážiť, ona nikdy neprestane existovať, len na nej treba popracovať a sa ju naučiť nezanedbávať, a hlavne sa o ňu stále starať,
  • alebo v prípade nesnahy sa naučiť Ferrari riadiť nebudeme vedieť šoférovať ani žiadne iné autíčko, aj keď sa nám bude zdať na prvý šup, že toľko paliva (energie), ako ten predošlý vzťah, nepotrebuje a máme väčší kľud.

Ale nie, milí moji kamaráti. Zdanie veru niekedy klame. Hlavne v prípadoch, keď nie sme ochotní sa zahĺbiť do skúmania toho, vďaka čomu sa v tom Ferrari budeme celú tú dlhú cestu od stretnutia sa do konca nášho života (v ideálnom prípade) naplnene cítiť.  

Bez toho, že by sme sa postupne “dokonale” spoznali (žena muža a muž ženu ako nielen fyzickú, ale aj emocionálnu, mentálnu a hlavne spirituálnu bytosť), nemôžeme tvoriť niečo  dlhodobo SPOLOČNE, ani niečo SPOLOČNÉ. 

Moja rada pre nás, pre každého znie: majme na pamäti – v láske žiari len Svetlo a preto ak chceme niekomu naďalej ubližovať, nemôžeme očakávať, že nám Život to ponúknuté Ferrari nevezme. No stále sa môžeme naučiť vážiť si to, čo sme mali, nabrať ODVAHU a VYKROČIŤ napraviť naše činy cez získané vedomosti k tomu, že by sme si zaslúžili dostať naspäť to, čo sme predtým brali ako SAMOZREJMOSŤ. 

Prajem krásne uvedomenia a príjemné POCITY zo seba, aby ste ako partneri mohli SPOLU zasadnúť do novo, zvnútra-zvonka vyluxovaného Ferrari a neprijali žiadny iný kompromis, kde by nebola zamilovanosť aj Láskou…. 

okh. 

—-–——––– 

 

Rada Ťa na ceste vzťahov a sebaspoznávania naďalej usmerním v rozšifrovaní svojho vnútra, a dostaneš odpoveď na otázky typov: „Ako….?“, „Prečo….?“, „Kedy….?“ atď.

Veď  V TOM SOM DOMA – pre Teba.

S úctou a rešpektom. 

Nájdeš ma tu: 

0903858930, harmonia.andy@gmail.com,       

fb: https://www.facebook.com/okharmony1 

Možnosti výberu našej komunikácie:   

  • buď cez fb chat    
  • telefonicky    
  • videohovorom alebo     
  • osobne v okolí KE    

Ďakujem ti, že si tu bol/a so mnou. Pridaj sa aj na budúce.  

S láskou k tebe: Andy

Priprav sa na Nový Život. Lebo: NEBO sa začína na ZEMI. TERAZ.

 
🙂

Pridaj sa aj ty k téme 🙂

Follow by Email
YouTube
Instagram