Keď muž utečie do seba, v podstate od teba pýta čas, prosí o pochopenie a prijatie jeho temností v tempe a na úrovni svojho terajšieho vedomia. Stalo sa niečo, čo mu spôsobilo šok, ktorý potrebuje spracovať. Udialo sa niečo, na čo ešte nebol pripravený. Preto ťa prosí o pochopenie, aj keď pre teba toto jeho chovanie je ireálne.

Pre KOHO je to tak zraňujúce? Pre Boha v tebe alebo preto, lebo si ešte v egu? Kebyže si bola už vo svojej žensko-mužskej harmónii, videla by si v tom úteku iba bolesť, ktorú on zatiaľ nie je ochotný zo seba vydať – chce sa totiž  držať vo svojom egu presne ako ty. Neprijímaš ho spolu s jeho postojom (aj keď ešte nevedomým). On sa preto ešte viac uzavrie. Nenechá si tebou vziať svoje presvedčenia, ktoré sú zatiaľ jeho jedinou ochranou pred otvorením sa do srdca. Aspoň niečo MÁ. Aspoň niečo VLASTNÍ. Aspoň niečoho “známeho” sa môže DRŽAŤ…. Kým sa nerozhodne PUSTIŤ sa ďalej. 

To sa udeje tesne potom, čo sa TY ROZHODNEŠ nedržať sa v napätí a si povieš: “Ok, kašlem na neho…. utiekol sám pred sebou, tak nech to robí…. ja teda idem svojou cestou radšej SAMA, než by som ho mala viesť za rúčky.” Ako určite si vycítila, v tejto vete ešte bolo dostatočné množstvo hnevu, neprijatia, vzdoru, arogancie a potreby dokázať si (alebo skôr jemu), že si schopná existovať aj sama. V podstate si ho ODMIETLA na úrovni mysle. 

Manifestovať jeho transformáciu vo fyzickej forme uvidíš, AŽ keď sa na jeho terajšie stanovisko pozrieš zo vzdialenejšej perspektívy – z pohľadu duše. 

On práve k tejto premene potrebuje čas, čím ti nevedome pomáha, aby si ho aj ty mala pre seba, pre svoj vývoj. Takto si duše navzájom pomáhajú, aby sa vyvíjali a keď tak má byť, sa neskôr cez svoje celistvosti mohli spojiť do úplnej jednoty dvoch, pre naše oči rozdielnych ľudí, pre Vesmír nikdy neoddeliteľných dvojčiat. V plnej celistvosti sa môžu prepojiť nielen fyzicky. Žiadna duša, ktorá je natoľko vedomá, že už v sebaklame žiť nechce, si nepripúšťa ani jej párovej duši tak neúprimne žiť. Preto sa na chvíľu dvojplamene od seba potrebujú vzdialiť, aby mali príležitosť uvedomiť si tie ich vnútorné atribúty, ktoré na spracovanie čakajú ešte pred opätovným spojením sa.

Neskôr, práve včas, v uvedomení si Seba ako dominantne ženskou a dominantne mužskou energiou prejavujúce sa bytosti, ktoré v sebe zjednotili svoje jin a yang póly, majú povolený prístup k odhaleniu najväčšieho tajomstva na Zemi: prepojiť sa na báze pripravenosti cez všetky hlboko a úplne prečistené čakry do Jednoty, umožnené pozemským spôsobom – vedomým milovaním. 

Keď teda muž začne utekať, treba uvidieť v takomto prejave aj niečo iné: že jej prejav bol veľmi dobrý, ak na ňu reagoval, ibaže pre neho v tejto chvíli to bolo ešte príliš. Vibračne nebol pripravený na jednoznačnú ženskú energiu. Pre ňu jeho útek znamená: svoju vyvíjajúcu stabilitu vo svojom strede ešte nedokázala udržať. Popri tej veľkej túžbe spojiť sa s jeho dušou naskočilo aj jej ego. Môže sa pri tom pozastaviť, všimnúť si potrebné podvedomé info a popracovať na sebaprijatí. 

On bude utekať a sa uzatvárať dovtedy, kým nenaberie odvahu k riešeniu svojich vnútorných zranení – vedome. Akonáhle si aj on uvedomí svoju možnosť dostať sa do stredu a byť prirodzene Mužom, Žena na neho prestane tlačiť a byť precitlivená. 

Synchronicita v týchto dvojplamenných egohrách je nesmierne dokonalá (aj keď v iných vzťahoch tiež funguje takáto hĺbková pomoc, ktoré partnerov tak isto učia dostať sa stále bližšie k Zdroju v nás, predsa motivácia a inšpirácia spojená s niekedy až neznesiteľnou bolesťou nie je až tak citeľná). 

Keď sa na to pozrieme ešte z ďalšej strany, tak nám bude jasné, že ak muž začne zo vzťahu utekať, ona sa nielenže bude musieť rozhodnúť, či sa vyberie za ním, ale ten impulz bude pre ňu jasne daný a ona ho bude vnútorne jasne cítiť. Ak uteká, pre ženu takéto znamenie značí, že svoju hĺbku ešte necíti dostatočne. Muž ju tým svojim postojom len vedie k tomu, aby začala viac vnímať seba ako celistvú bytosť a nie egom bola vedená.

Keď ona dôjde do svojho stredu, jeho útek sa zastaví. 

Tu nastane tá chvíľa, keď on bude schopný zobrať na seba celobytostnú ZODPOVEDNOSŤ a prvýkrát v živote prestane utekať preč od ženy. V sebe prijme ženskú energiu a dorovná k nej aj mužskú tak dokonale, aby keď sa k žene vráti, ona ho mohla (a doslova zvnútra bola nútená) prijať, lebo pocíti jeho vnútornú rovnováhu v tej zdravej charizme, čo z neho vyžarovať bude. Tu už nie je miesto ani na submisivitu, ani na ukazovanie sa v lepšom svetle, než aký v skutočnosti je, pretože bude VEDIEŤ (teda si bude VEDOMÝ toho), že ho partnerka jasne CÍTI. 

ÚČEL tohoto celého priebehu utekania a prenasledovania spočíva v tom, aby obidvaja uvideli v tom celku SEBA a jeden pri druhom mohli fungovať bez eg.

Tu, v tomto štádiu ich vývoja ego dokončilo svoju úlohu byť ich vodcom. Dozreli do svojej skutočnej podstaty a preto ani jeden z nich už nie je riadený cez pudy a nevedomosť. Znovuzrodili sa do svojich vlastných podstát, v ktorých cez iskru vesmírnej lásky teraz už môžu zažiť to zjednotenie, ktoré pôvodne bolo plánom ich duše ukončiť presne tu a teraz. 

Z tohto bodu môžu pokračovať so zdieľaním svojej spoločnej cesty a vyžarovaním takejto bezpodmienečnej lásky do celého sveta. Započala ich pozemská púť uzdravovať aj ostatných a celú našu Zemičku posunúť do vyšších vibrácií, do pripojenia sa k Jednote Všetkého – aj VEDOME. 

okh. 

 —————–

Rada vám všetkým na ceste vzťahov a sebaspoznávania naďalej pomôžem v rozšifrovaní svojho vnútra. Veď  V TOM SOM DOMA – pre vás.

S úctou a rešpektom. 

Nájdeš ma tu: 

0903858930, harmonia.andy@gmail.com,       

fb: https://www.facebook.com/okharmony1 

Možnosti výberu našej komunikácie:   

  • buď cez fb chat    
  • telefonicky    
  • videohovorom alebo     
  • osobne v okolí KE    

Ďakujem ti, že si tu bol/a so mnou. Pridaj sa aj na budúce.  

S láskou k tebe: Andy

Priprav sa na Nový Život. Lebo: NEBO sa začína na ZEMI. TERAZ.

 

 
🙂

Pridaj sa aj ty k téme 🙂

Follow by Email
YouTube
Instagram