Zistenie a zažitie bezhraničnosti sexuality je pre ego strašidelné. Tu nedokáže celý priebeh až do konca kontrolovať a preto sa tomu bráni.

Tí z nás, ktorí sú s vlastným egom stotožnení a sa až panicky boja nahoty ich duše, nenechávajú priestor na prúdenie života aj cez srdce, preto trpia už len počutím slova “milovať sa”. Nechcú sa milovať, lebo sa necítia byť milovaným celý život, aj keď ich vnútro po tom veľmi túži.

Keď vidia v objatí sa prechádzajúci pár po ulici alebo si ich všimnú pri nežnom bozkávaní sa, snívajú o tom aj takíto uzavretí (v detstve hlboko zranení) jedinci, ktorí až neznesiteľne túžia po prijatí ich matkou či otcom – jasne, že si to podaktoorí ani nepripustia, ba tvrdia, že predsa ich milovali…. vo svojoom vnútri ale ich duša len prežíva, neraduje sa, iba cez rôzne kompenzácie ozajstnej lásky.

Myšlienka, že by oni sami mali VYKONÁVAŤ romantický prejav skutočnej lásky, ich doslova irituje. Radšej sa pred ním uzavrú celkom alebo ostanú na povrchu (pri sexe), než že by sa pozreli do seba a aj keď bolestivo, ale prešli cez svoje hlboké zranenia a sa oslobodili do srdca. Bránia sa opustiť nadvládu ega pre niečo oveľa bližšie k sebe samému, len aby sa neocitli v priestore neznáma pre ich mozog. Potrebujú mať nad všetkým moc, mať všetko vysvetlené a hlavne pod kontrolou. Ešte si nie sú vedomí múdrosti ich vlastnej duše – Sebe….

My nie sme naša myseľ. Ak si pripustíme túto možnosť, v tej chvíli máme vyhraté: Život nám dokáže skutočnú Pravdu, len sa ho prestaňme báť a ho nechajme rozprávať k nám.

Pri bytostnej intimite (samozrejme, aj v iných oblastiach našej hmotno-energetickej existencie) platí zásada plnej odovzdanosti sa nášmu bytiu cez dôveru a bezpodmienečnú lásku v stálej prítomnosti. Partneri, ktorí si dovolia a sa ocitnú v priestore čistej lásky, zažívajú aj iné, než len fyzické prepojenie dvoch tiel. Zakúsia do súzvuku ich energetických vĺn, pričom ich duše ožijú a sa presunú do bezhmotnej dimenzie vesmírnej lásky.

Krásne zážitky prajem našim dvojplmeňom.

okh.


Rada vám všetkým na ceste vzťahov a sebaspoznávania naďalej pomôžem v rozšifrovaní svojho vnútra. Veď  V TOM SOM DOMA – pre vás.

S úctou a rešpektom. 

Nájdeš ma tu: 

0903858930, harmonia.andy@gmail.com,       

fb: https://www.facebook.com/okharmony1 

Možnosti výberu našej komunikácie:   

  • buď cez fb chat    
  • telefonicky    
  • videohovorom alebo     
  • osobne v okolí KE    

Ďakujem ti, že si tu bol/a so mnou. Pridaj sa aj na budúce.  

S láskou k tebe: Andy

Priprav sa na Nový Život. Lebo: NEBO sa začína na ZEMI. TERAZ.

 

 
🙂

Pridaj sa aj ty k téme 🙂

Follow by Email
YouTube
Instagram