Čo je prirodzenou túžbou duševne zrelej ženy? 

Túži po Mužovi. Mužovi, ktorý ju miluje a sa za to nehanbí. Ktorý je pri nej nielen fyzicky, ale celou svojou dušou. Dovolí žene cítiť celé jeho srdce. Neskrýva sa. Ani jednu svoju časť nechce skryť pred ňou, lebo vie, že to ona pocíti a už ani podvedome ju nechce raniť. Svoje tienisté stránky má UVIDENÉ a SPRACOVANÉ tak isto, ako ona. 

DôVERA je základ každého vzťahu. Vznikne tam, kde sa žena a muž OTVORIA CELOU SVOJOU BYTOSŤOU jeden k druhému. Bez dôvery vzťah nefunguje. 

Čím je žena a muž vedomejší, tým sú aj viac vnímaví a citliví, skôr pochytia aj malé vibračné klesnutia. Preto nepočítajme s tým, že TO bude fungovať aj bez 100%-nej ÚPRIMNOSTI. NEBUDE. Aspoň dlhodobo určite nie.

Celoživotný vzťah vznikne na základe UVEDOMENIA SI toho, že sú JEDNÝM. V takom vzťahu sa nič neskrýva. TU SME. TU ŽIJEME. TU MILUJEME. 

Nie je jeden a druhý – len fyzicky. TU je už “iba” MY. 

Táto žena v partnerskom vzťahu tým, že už pozná svoje HODNOTY, je samostatná, sebavedomá aj sebestačná a je otvorená vzťahu, v ktorom jej zrelé emócie ju vedú k odovzdaniu toho tepla, ktoré v sebe primárne má a pri ktorom krbe si muž môže oddýchnuť a si nabrať energiu k tvoreniu ďalšieho dňa. Taká žena má svoje jasné hranice, ktoré muž cíti a si nielenže nedovolí ich prekročiť, ani nemá v úvahe či v podvedomom konaní, lebo ich tiež vidí, keďže sa dostal do tej jemnosti, kde sa to dá vnímať.  

Tento muž vo vzťahu chráni, stará sa, miluje, rozmaznáva, hýčka, inšpiruje. Tvorí, vytvorí, zaobstará, dlhodobé plány má a stavia namiesto vzdušných zámkov a tvrdej pevnosti ich spoločný domov. Každou svojou silou je na tom, aby uskutočnil svoje sľuby, svoje vnútorné pohnútky pre ich život. Nekoná vypočítavo, ale odovzdane. Svoju hrdosť a ego dal do pozadia za slobodnú lásku. Koná to, čo aj hovorí a vysloví všetko, čo cez srdce CÍTI, všetko, čo v ňom, vo svojej hĺbke JE, lebo je v prijatí sám so sebou aj so svojimi tieňmi, ktoré tiež neskrýva, ale ich MENÍ do vedomej formy vďačnosti. Vydoloval zo seba svoje pozitíva a s ich využitím voľne kráča k uskutočňovaniu svojich snov, ktoré sú zároveň aj partnerkinými.  

Vo všetkom sú JEDNO. 

Žena, ktorá je so svojou HODNOTOU vyrovnaná, má v sebe jednoznačný morálny kompas, túži po duševne silnom aj emočne a mentálne zrelom chlapovi, ktorý zobral na seba ZODPOVEDNOSŤ v každom smere a už nehľadá výhovorky či zadné dvierka v ničom. A takého Muža si aj ZASLÚŽI.  

 okh.

—————–

 

Rada vám všetkým, vedomým aj hľadajúcim sa, naďalej pomôžem v rozšifrovaní svojho vnútra. Veď  V TOM SOM DOMA – pre vás.

S úctou a rešpektom. 

Nájdeš ma tu: 

0903858930, harmonia.andy@gmail.com,       

fb: https://www.facebook.com/okharmony1 

Možnosti výberu našej komunikácie:   

  • buď cez fb chat    
  • telefonicky    
  • videohovorom alebo     
  • osobne v okolí KE    

Ďakujem ti, že si tu bol/a so mnou. Pridaj sa aj na budúce.  

S láskou k tebe: Andy

Priprav sa na Nový Život. Lebo: NEBO sa začína na ZEMI. TERAZ.

 

 
🙂

Pridaj sa aj ty k téme 🙂

Follow by Email
YouTube
Instagram