Už dávno nie dokonalého, ale skutočného hľadám.

Lebo kým dokonalý je iba v pekných šatách zabalené klamstvo, ozajstný je nahý, a hrdý na svoje zranenia. Nebojí sa predo mnou otvoriť svoje srdce. Vie, že tak vyrastie v mojich očiach najviac.

Nikto nie je dokonalý v tomto fyzickom svete, kým nepochopíme, že akonáhle prestaneme hľadať, sme (sa) našli. Hľadanie dokonalosti je iba ilúzia nášho ega. Trvá dovtedy, kým nevieme, kým v skutočnosti sme a dovtedy, kým sa so svojim egom stotožňujeme.

Mimo toho je každý z nás dokonalý presne tak, ako sa v tej-ktorej prítomnej chvíli prejavuje. Neexistuje nedokonalosť, keď sme sa už prijali takí, akí v každej jednej prítomnej chvíli sme. Neexistuje nič okrem srdca, kde všetko je prijaté a prijateľné.

Preto radšej začnime rozmýšľať so svojim vnútrom a zabudnime na vyhovenie sa niekomu. Vedzme, že jedine my sami môžeme byť tí, ktorí vo svojej čistej autenticite bude spokojný aj vo vzťahu, lebo bude vedieť, že nikto nie je dokonalý úplne na tejto Zemičke. Každý sa učíme prijať tú svoju nedokonalosť a približovať sa k srdcu, cez čo sa naša duša prejavuje v tej spokojnosti, po ktorej každý z nás celý svoj život túži.

Ak sa prijmeme, prestaneme utekať sami pred sebou a neutíšiteľná túžba po dokonalosti sa pretransformuje do ľahkého a neustáleho sebazdokonaľovania sa až dovtedy, kým nepríde prijatie a nepocítime Jednotu s  každým…. tým v prvom rade so samým sebou a tak aj s celýmm svetom.

Vtedy vystačíme tým, kým sme, a tá nekončiaca nespokojnosť z nášho života vymizne. Zrazu začneme žiť, prijímať seba, druhých a tým sa prestaneme báť vzťahov, spoločných rozhovorov, spolupráce, či uvidieť tie naše najbolestivejšie a najhlbšie skryté miesta. Nebudeme potrebovať vyhovárať sa na nič na svete.

Lebo….

Do tej miery sme autentickí, do akej hĺbky sme sa uvideli.

Krásne uvedomenia nám prajem v láske k sebe a k celému svetu.

okh.

 


Rada vám všetkým, vedomým aj hľadajúcim sa, naďalej pomôžem v rozšifrovaní svojho vnútra. Veď V TOM SOM JA DOMA – pre vás.

S úctou a rešpektom. 

Nájdete ma tu: 

0903858930, harmonia.andy@gmail.com,       

fb: https://www.facebook.com/okharmony1 

Možnosti výberu našej komunikácie:   

  • buď cez fb chat    
  • telefonicky    
  • videohovorom alebo     
  • osobne v okolí KE    

Ďakujem ti, že si tu bol/a so mnou. Pridaj sa aj na budúce.  

S láskou k tebe: Andy

Priprav sa na Nový Život. Lebo: NEBO sa začína na ZEMI. TERAZ.

 

 
🙂

Pridaj sa aj ty k téme 🙂

Follow by Email
YouTube
Instagram