Dnes rozoberieme posledný kľúč, cez ktorý sa dostaneš bližšie k tomu Pravému/k tej Pravej:  

  1. Zmeň svoje presvedčenie o láske.

Veľmi ťažko zažiješ ten zázrak, ak: 

  • vo vnútri necítiš, že SI ZASLÚŽIŠ.  
  • keď si nie si istý a neveríš tomu, že SI MILOVANIA HODNÝ.  
  • keď nevieš, necítiš v sebe jednoznačne, že SI DOSTATOČNÝ pre partnerku (kvôli zovňajšku, či kvôli dvom deťom alebo lebo nevieš anglicky či perfektne variť….).  

Tieto presvedčenia, programy či domnienky ťa budú zastavovať v nájdení ideálneho partnera k sebe či vytvorení hlbokého vzťahu s milovanou osobou.  

V tomto Univerze všetko vibruje na nejakej frekvencii. Čo v tebe rezonuje, na to ti dá odpoveď sám Život. Ak ty teda neveríš tomu, že si dosť dobrý, vytvoríš takú schému lásky, že ťa opäť opustia, odmietnu alebo sa zamotáš do pre teba nepriaznivého vzťahu, možno s treťou osobou. A to všetko sa udeje len kvôli tomu, lebo tam vo svojom vnútri si neuveril tomu, že si aj ty zaslúžiš vytúženú lásku. Kde sa pohybuješ vibračne, tú frekvenciu pritiahneš k sebe, pretože takú aj vyžaruješ.  

Ak si podvedome myslíš, že ty nie si dosť dobrý, také signály do Sveta vysielaš a TI ŽIVOT, samozrejme, VYHOVIE v tom, aby sa tak aj stalo. Aby si zažil to, čo aj v podstate chceš. Lebo ten strach a nedôvera má vyššiu intenzitu v tomto prípade, než čo BY si podľa srdca chcel (keďže ho nepočuješ ešte). Neveríš, že sa môže s tebou vôbec niečo nádherného udiať.  

Čiže Vesmír ti vyhovie a dá ti presne to, o čo ho žiadaš: nebudeš dosť dobrý pre partnera. 

Preto je veľmi potrebné pre teba, aby si vedel o svojom presvedčení v láske. Jedine PRI VEDOMOM KONANÍ sa môže zmeniť vzorec v tebe, ktorý ťa doteraz buď brzdil alebo zakopával tvoje pohnútky a menšie úspechy, ZA ktorými bol strach či pochybnosť, teda nedôvera vo väčšej miere, než dôvera v sebe. VIDIEŤ SA zatiaľ nechceš, preto sa dejú situácie podľa tvojich zranení.

Lebo: ak SI MYSLÍŠ, že nie si dosť dobrý, to znamená, že tvoj vnútorný pocit ti hovorí, že sa ZMEŇ, veď ani svojmu egu nevyhovuješ. Lenže ten silný strach, čo ťa vedie prvotne, ťa znehybní a doslova paralyzuje. Preto cez tie nevedomé činy, ktoré vychádzajú z tvojho (neuvedomeného, neprijatého) podvedomia vedené egom, s ktorým si stotožnený v sebe, všetko spravíš za to, aby sa ti splnilo, aby si mal proste pravdu, aby ti Život dokázal, že NAOZAJ NIE SI DOSŤ DOBRÝ. Tvoja nevedomá myseľ (ego),  ktoré ťa vedie ešte, tým, že sa jeho “prianie” splnilo, bude spokojné a ti bude chcieť nahovoriť, aby si ním bol tiež. Budeš mať výčitky svedomia, keď mu nebudeš môcť uveriť, lebo niekde v sebe budeš predsa len cítiť to neuspokojenie sa s niečím, čo ti v podstate ani nevyhovuje a srdce nesúhlasí. Kvôli tomuto chaosu bojuješ sám so sebou, až kým si nedovolíš VEDOME obzrieť svetlo sveta svojej intuícii. Ten, kto má ešte srdce uzavreté, ani tú nespokojnosť v sebe jasne a zreteľne nepocíti.

Teda suma sumárum: podstatné je, aby z toho  

“Nie som dosť dobrý.”  

sme sa dostali do  

“Som dosť dobrý a hlboko SI ZASLÚŽIM LÁSKU, ktorou môžem obdarovať svoju milovanú/milovaného a môžem tú lásku tak isto dostať aj naspäť, aby vo vzťahu mohol byť každý z nás spokojný, aby nastalo vyrovnanie energií a vznikla rovnováha, kde sa TVORÍ.”  

Netreba každú ranku nájsť a ju uzdraviť. Nie je potrebné všetko, úplne všetky zranenia v sebe odhaliť.  

Nevyhľadávaj v sebe za každú cenu každú jednu malililinkú bolesť, len PRECIŤUJ. Čo práve príde, s tým pracuj. Ono sa postupne ukáže v rôznych situáciách. Vyjde najavo a vtedy sa PRISTIHNI…. len ľahúčko nechaj PLYNÚŤ všetko, čo sa ti UKAZUJE.

ALE!

Tvojim najväčším a najpodstatnejším prekážkam bez pardonu musíš pozrieť do tváre preto, aby si sa v nich a cez nich vďaka nim mohol prekonať. Tvoj život sa vtedy zmení. Tú úľavu ti prajem  zažiť a zároveň aj garantujem, že príde, keď si DOVOLÍŠ.

Predpokladom je v každom jednom prípade láska k sebe. Bez toho, že by si sa miloval, nemôžeš milovať iného a ani teba nemôže milovať nikto dlhodobo tak, aby ste boli obidvaja spokojní. So sebaláskou to možné je.

Zaslúžiš si, aby si bol milovaný a aby si aj ty mohol milovať. 

Keď sa ešte bojíš PREPOJENOSTI, lebo máš hlboký STRACH ZRANITEĽNÝM BYŤ, ani tvoj partner sa k tebe nemôže dostať a sa ti ODOVZDAŤ. Bude cítiť tú priepasť medzi vami. Preto musíš zažiť lásku k sebe cez otvorenie si tvojho srdca dokonca aj vtedy, keď táto je pre teba tá najstrašidelnejšia vec na svete.  

Pretože zraniteľnosť je príťažlivá. Áno, pre každého. No pri bdelosti srdca sa ti už nikdy nič strašného nemôže stať. Keď cez takúto vedomú otvorenosť sa k tebe pripojí druhá bytosť, pocítiš tú skutočnú váhu zraniteľnosti. K tomu je potrebné dôkladné vnútorné sebapoznanie. 

POMENUJ teda svoje presvedčenia (nie som dosť dobrý, nemá ma nikto rád, nemôže ma mať nikto rád, mňa každý opustí, nie som milovania hodný, takéhoto muža nepotrebuje ani pes), aby si nevytvoril svoje partnerské vzorce. 

UVIĎ v sebe prekážky v láske (prečo sa s ňou nedokážeš stotožniť, čo ťa brzdí v tom, aby si sa prepojil v hĺbke s druhým človekom, prečo sa trasieš pred zraniteľnosťou)…. a SA STANEŠ SLOBODNÝM, LÁSKYHODNÝM. 

Veď to ti chýbalo doteraz, aby si mohol byť ŠŤASTNÝM…. 

okh.


V tom ti môžem pomôcť. Ak ťa zaujímajú moje vedomosti, skúsenosti zo svojho života a tak isto aj ponaučenia z príbehov mojich klientov, pripoj sa a sa mi ozvi…. vyriešime tvoju minulosť, aby si mohol mať krajšiu budúcnosť: 

0903858930, harmonia.andy@gmail.com,       

fb: https://www.facebook.com/okharmony1   

Možnosti výberu našej komunikácie:   

  • buď cez fb chat    
  • telefonicky    
  • videohovorom alebo     
  • osobne v okolí KE    

Ďakujem ti, že si tu bol/a so mnou. Pridaj sa aj na budúce.  

S úctou a láskou k tebe: Andy

Priprav sa na Nový Život. Lebo: NEBO sa začína na ZEMI.

 

 
🙂

Pridaj sa aj ty k téme 🙂

Follow by Email
YouTube
Instagram