Dnes rozoberme ten druhý kľúč, cez ktorý sa dostaneš bližšie k tomu Pravému/k tej Pravej: 

  1. Popočúvaj sa, prečo ťa obchádza láska

Čo máš v sebe, keď myslíš na lásku?

Podstata 2. kľúča je tá, aby si sa vo svojom vnútri stotožnil s láskou.

Väčšinu z nás držia v minulosti zranenia, o ktorých nevieme a ani nechceme vedieť…. 

Bojíme sa zraniteľnosti a skutočnej lásky

Hlboké bloky v tebe, ktoré si nevšímaš a krásne začínajúci vzťah sa zrazu stroskotá….

Alebo možno o niektorom z tých svojich zranení aj vieš, len pre ich uvoľnenie nie si ochotný spraviť to naj…. blokuješ v sebe samotné skutočné šťastie.

  • Môžeš túžiť po láske, ale keď vo svojom vnútri máš jednu takú časť, ktorá v nej neverí, ona aj kebyže vznikla, sa nemôže prejaviť tak, aby aj partnerka bola spokojná…. ona ten tvoj blok POCÍTI.  
  • Možno sa bojíš toho, že pre teba láska je rovno pascou a kebyže si sa otvoril celým srdcom, sa v druhom človeku stratíš.  
  • Alebo máš v sebe ako keby zakorenené, že sa môže splniť iba jeden tvoj cieľ: buď budeš mať skvelú prácu alebo krásny vzťah, ale obidve si nezaslúžiš.  
  • Možno sa už dopredu bojíš toho, že ťa opäť opustia, zrania, podvedú, sklamú.  

Tieto drobno vyzerajúce myšlienky, obavy a pochybnosti preberú moc v tvojom milostnom živote.

Jung vravel: “Dovtedy, kým si svoje podvedomie neuvedomíš, tvoj život riadi nevedomá stránka, ale ty to budeš nazývať osudom.” 

Druhý kľúč má tri hlavné parametre: 

a. Ako máš spracované minulé partnerstvá

Nakoľko sa na partnerov ešte hneváš alebo ich obviňuješ, či ešte stále (samozrejme, podvedome) ľutuješ (vedome sa tomu nepriznávaš, dokonca oponuješ myšlienke, že by si to nemal spracované, uzavreté, ukončené v sebe), že VTEDY si nespravil iný krok, neurobil niečo, vďaka čomu BY si mohol žiť teraz inak.

Podstatné je, aby si tie bývalé vzťahy VEDOME uzavrel, lebo nasledujúci vzťah sa začína stále práve tam, kde sa ten predošlý končil. Pouč sa z neho, vyvíjaj sa, zmeň sa, ale hlavne ho nevláč so sebou do ďalšieho partnerského vzťahu.

Prestaň byť obeťou – to, čo sa stalo, nebolo náhodné…. malo to dôvody aj dôsledky s ponaučením (ak si bol dostatočne bdelý a vnímavý si ich všimnúť a pretransformovať v sebe tú bolesť, ktorú si v tom-ktorom vzťahu práve mal, zmenil si v sebe ten podvedomý vzorec) Všetko sa medzi vami udialo presne tak, ako sa vaše duše dohodli, že sa zachová ten priestor a čas medzi vami. 

b. Sľuby

Môžu byť:

  • nevedomé – napr. ak prvej (či niektorej) partnerke si sľúbil (možno iba v sebe), že nikoho tak nebudeš milovať, ako ju. Alebo si sa narodil do ťažšej rodiny, kde si videl, že tvoji rodičia nie sú šťastní a ty si ich natoľko ľutoval, že si sa s nimi stotožnil a preto nedokážeš tento vzorec opustiť, preto nemôžeš byť šťastný ani ty, veď predsa nemôžeš mať lepší život, než oni mali. Dnes k týmto tvojim podvedomým sľubom chceš vyhovieť. Možno nedokážeš pustiť svoj sľub, ktorý si dal v kostole Bohu. Držíš sa toho, aj keď si sa už dávno rozviedol. Alebo proste iba si hrdý na nejakú tú tvoju egoistickú nedokonalosť a si emočne vo vnútri tak slabý, že sa aspoň tej negatívnej energie sa chceš prispôsobiť (chladný, nahnevaný, ľahostajný, závistlivý, žiarlivý, ….).
  • vedomé – charakterizovať môžeme tými istými aspektmi, než čo sme písali v predošlej nevedomej časti, ibaže človek o tom vedome vie, no sa tak či tak rozhodol držať sa týchto nedokonalostí, aby sa aspoň niekým mohol CÍTIŤ, veď si KRÁSNE POCITY ZAPREL v sebe kvôli svojmu pocitu menejcennosti a nedostatočnosti – teda neprijatosti sa s plno strachom v sebe k sebareflexii a autentickosti so spontánnosťou. Takýto človek je v mysli. Srdce ostáva uzamknuté.

c. Jedovaté partnerstvá

V takom (ne)vzťahu fungujúci ľudia dlhé roky žijú s partnermi, ktorí sú energeticky veľmi ťažkí. Tieto vzťahy nie láska drží spolu, ale strachy z opustenia, majetok, deti, silný pocit povinnosti a falošnej zodpovednosti. Takýto ľudia majú moc nad tebou a ti berú energiu. Ak nájdeš v sebe silu stanoviť si hranice, energia sa k tebe postupne vráti. Vtedy budeš mať silu aj chuť nájsť si partnera.

Môžeš uveriť vo vzťahu druhému aj tomu, že ty nie si dosť dobrý, lebo partner je dominantný, agresívny, sebecký, tvrdý, chladný, tvrdohlavý…. Dokonca sa musíš tešiť už len preto, že je tam pri tebe a nenechá ťa samú. Veľká odvaha je potrebná k tomu, aby si dokázala z takéhoto vzťahu odísť. Je potrebné takýto jedovatý vzťah čisto uzavrieť, rozhodnúť sa a zodpovedne, s otvoreným srdcom postúpiť ďalej.  

Prajem ti, aby si sa v sebe zjednotil s láskou, lepšie povedané: aby si si DOVOLIL byť tou láskou, ktorou nie si jedine kvôli stotožneniu sa s tvojimi strachmi, pochybnosťami, oavami cez ego.

Prajem, aby si uzavrel mier so svojou minulosťou bez hnevu na exov, našiel svoje hranice, sebahodnotu a práve tým dokážeš pre seba vytvoriť nádhernú budúcnosť s partnerom, ktorý si ťa bude vážiť tak, ako aj ty seba a svoj život. Nech sa ti podarí pustiť sa od závislostí zo sľubov a vôbec nemusíš žiť také manipulatívne partnerstvo, kde využíva jeden druhého bez úprimnej lásky.

Ty môžeš žiť vedome a šťastne. 

Prehodnoť svoje vzťahy a seba, pri ktorom bode si sa “pošmykol” a podľa toho začni KONAŤ. 

okh. 

—————–—— 

V tom ti môžem pomôcť. Ak ťa zaujímajú moje vedomosti, skúsenosti zo svojho života a tak isto aj ponaučenia z príbehov mojich klientov, pripoj sa a sa mi ozvi…. vyriešime tvoju minulosť, aby si mohol mať krajšiu budúcnosť: 

0903858930, harmonia.andy@gmail.com,       

fb: https://www.facebook.com/okharmony1   

Možnosti výberu našej komunikácie:   

  • buď cez fb chat    
  • telefonicky    
  • videohovorom alebo     
  • osobne v okolí KE    

Ďakujem ti, že si tu bol/a so mnou. Pridaj sa aj na budúce.  

S úctou a láskou k tebe: Andy

Priprav sa na svoj Nový život. 

 

 
🙂

Pridaj sa aj ty k téme 🙂

Follow by Email
YouTube
Instagram