Každý muž miluje výzvy a jeho cieľavedomosť s vytrvalosťou sa skombinuje v úspech, keď nemá v sebe potlačenú sebahodnotu a spontánnosť. 

Kvôli čomu v maskách žije?   

  • Bojí sa zažiť svoju mužskosť.  
  • Bojí sa, že nebude dosť dobrý, že je málo pre ňu a preto bude odmietnutý.  
  • Bojí sa, že kvôli prejavovaním svojich ešte nezrelých emócií ho žena odmietne a preto túto neotvorenosť k svojmu srdcu chce zaplátať činmi voči nej. Nechce pochopiť, že ženu tým neoklame.  
  • Bojí sa byť spontánnym a jemnejším, aby mu nedali chybne nálepku: „Slaboch.“  
  • Bojí sa žiť aj svoju zrelú ženskú časť, keďže z detstva nesie so sebou vzorce svojej mamy: “Si predsa nejaký ten chlap. Musíš byť tvrdý!” Tým odstrkuje a odpudzuje od seba skutočnú ženu.  

Pre ženu ostane muž navždy primitívny až dovtedy, kým si neuvedomí jednoduchý fakt: 

Muža nie v prvom rade milovať, ale ctiť a uznávať treba v úplnej dôvere…. (až potom môže prísť LÁSKA)…. 

Muž je jednoduchý tvor, ktorý má svoje hranice a je rád, keď sa nikde nestratí, všetko ide podľa hodiniek v presný čas a podľa plánu. Keď je s týmto svojim prirodzeným nastavením ženou prijatý, rád sa jej, ktorá v ňom do hĺbky dôveruje, ukáže. Takto funguje muž. Ona ho tak má vnímať, lebo jeho základ je prostý a logický. On bude nadšený z tej oddanosti sa mu, ktorú žena k nemu bez rozmýšľania prejaví. Ak je muž prijatý v tom svojom prirodzenom riešení problémov, sa cíti slobodne.

Bez slobody zo vzťahu uteká tak isto, ako žena bez neustáleho prejavenia lásky a pozornosti k jej osobe. 

U muža žena potrebuje zapojiť aj tú svoju ľavú hemisféru a pozerať na neho viac technicky. Inak spadne do sebaľútosti a precitlivenosti či dominantnosti, od čoho muž najradšej utečie. 

Tá žena, ktorá v sebe vypestuje svoju ženskosť cez otvorenie sa aj k svojej mužskej polarite a cieľavedomou vytrvalosťou dá do zrelej miery svoje emócie, cez čo sa cíti byť pravou ženou, okúsi, ako sa krásne fungovať dá plánovane a s reálnymi hranicami, sa objaví a sa poddá svojej skutočnej ženskosti. Vo svojom tele nájde Seba.

A tak, jedného dňa pocíti stabilitu a pevnosť muža tak isto, ako aj svoje výšky a hĺbky. 

Muž, keď je skutočne činorodý, sa NIKDY nezastaví a nespadne do sebaľútosti. On sa zameria na konkrétnu vec, ktorá ho posúva vpred a to potrebuje vnímať aj od ženy. Vtedy ju miluje z celého srdca. 

Žena, ak vykročí do tvorenia a riešenia problémov, nad ničím iným nerozmýšľa, než že stratí svoje srdce. A tým ostane sama, bez muža.  

on ju nechá, keď ona zájde viac do mužskosti a sa prejavuje bez srdca, až príliš tvrdo a prestáva byť pre neho tou princeznou, ktorou bola. On očakáva vedomú charizmatickosť bez toho, že by sa v nej stratila. Akonáhle žena viac prepadne do tých mužských energií, muž sa s “mužom” naďalej nie je ochotný milovať, maximálne bojovať a ju sexuálne využívať. 

Pri jej vedomej radostnej divokosti muž ožije a spozná v nej lásku svojho života. Stáva sa pre neho jediná a výnimočná. Prestáva utekať a začína ju prirodzene ochraňovať a milovať. Očakáva slobodné partnerstvo. A kým sa tá jeho milovaná celým telom k nemu neoddá, vie, že s ňou nemôže zažiť úplnú ľahkosť a spokojnosť. Ženina jemná konkrétnosť, vytrvalosť a celková dôvera v ňom ho privedie k nej do takej odovzdanosti, kde sa ešte nikdy nenachádzal. On koná, akonáhle cíti prijatie jeho mužskosti ako takej. Ak sa pridlho neocitne v zrelých emóciách a sa v nej nedajú do rovnováhy s konkrétnymi činmi, uteká zo vzťahu, aby tá jej milovaná žena mohla emočne dozrieť a dokázala spraviť kroky aj bez neho. 

okh. 

 ————————-

Ak tak cítiš, že v tomto smere potrebuješ pomoc, sa mi kľudne ozvi. Som ti k dispozícii tu:   

0903858930, harmonia.andy@gmail.com,       

fb: https://www.facebook.com/okharmony1   

Možnosti výberu našej komunikácie:   

  • buď cez fb chat    
  • telefonicky    
  • videohovorom alebo     
  • osobne v okolí KE    

Ďakujem ti, že si tu bol/a so mnou. Pridaj sa aj na budúce.  

S úctou a láskou k tebe: Andy  

 

 
🙂

Pridaj sa aj ty k téme 🙂

Follow by Email
YouTube
Instagram