Nie do tvojej hlavy pozerám, ale do tvojej duše. 

Nie tvoje myšlienky vidím, ale tvoje pocity. 

Myšlienka je ovplyvniteľná, myšlienka je premysliteľná. Za chvíľu sa môže zmeniť, kým sme nezrelí, labilní, duchom NEDOSPELÍ. Môže hovoriť aj niečo iné, než tvoje srdce. Môže rozprávať úplne inak, než ako tvoja duša cíti. Môže vysloviť hocičo, v závislosti od toho, nakoľko sme či nie sme úprimní, otvorení k nášmu srdcu, nakoľko sa slova srdca bojíme.  

Hlavu vedú myšlienky, srdce je vedené pocitmi z duše.

Kým ego má v našom živote slovo, srdce tíško čaká. Ono vie, že raz príde jeho Čas. Preto má čas. Nekonečný.

Duša vie, kto je mu do života súdený a cez srdce ti môže povedať, keď ho počúvneš. Ak ešte nie, riadiš sa cez hlavu, a preto myšlienky môžeš mať pod kontrolou, srdce ale nikdy.

Srdce sa pozná. Ak sa chceš SPOZNAŤ, OTVOR SRDCE.

Ľudia sa boja svojej Pravdy: tam už nedokážu zasiahnuť. V srdci nemajú moc. Srdce sa nedá ovplyvniť, ani ovládať. Srdce ti povie rovno, koho miluješ – ak mu dáš šancu. Hlava necíti. Ona rozhoduje.

Prejaviť sa môže:

  1. cez úprimnosť  – hlas srdca z duše
  2. alebo cez ego. Ak je ešte ego nepokorené a nezrelé, chová sa ako malé dieťa, ktoré si vydupe pozornosť ZA KAŽDÚ CENU. Zrelé, DOSPELÉ ego vie, že šéfom on prestal byť…. slúži vyššej moci. A tým je duša prejavená cez srdce. Počúva ho a poslúcha. Nezrelé ego je ako neposlušné decko, ktoré len CHCE, je nekľudné a neposedné.

ZRELOSŤ sa prejaví zjednotením sa v sebe: myšlienky, srdce aj duša je JEDNA VIBRÁCIA. Nie je v nás nepokoj, hnev, žiarlivosť, pocit krivdy, pocit viny, nezdravé očakávanie, nervozita, závisť, pocit zrady, nepokora, neúcta, nevďačnosť, tvrdosť, krutosť, chlad, faloš, obavy, strach, pochybnosť, zanevrenosť, nespokojnosť, ľahostajnosť, ignorácia, klamstvo, neúprimnosť.

Srdce nikdy neklame. Ono CÍTI. A nad pocitmi kontrolu nemá nikto.  

Môžeme srdce ignorovať a tým pádom sa cez myšlienky klamať – dovtedy, kým naše vnútro to ešte znesie. Táto doba môže byť dlhá či len krátka – závisí od veľkosti nášho strachu, ktorý si všimnúť nechceme, priznať sa ho bojíme a “dobre” sme pravdu skryli tam, kde aj je – zamkli sme naše srdce na milión zámkov do tvrdého obalu, nieže náhodou budeme počuť jeho šepot, krik či prosbu k nám, aby sme ho počúvli, veď nám chce iba tú celoživotne očakávanú lásku ukázať.

Takú lásku, v ktorej uveríme:

  • že AJ MY sme hodní láske
  • AJ MY ju môžeme zažiť
  • AJ MY si ju zaslúžime
  • A AJ NÁM môže vydržať. 

Myšlienky uzavreli tanec srdca. A tak isto ho môžu aj otvoriť.  

JEDNO ROZHODNUTIE – toľko k nemu stačí. Nič iné nepotrebujeme, iba ZMENIŤ svoj náhľad. Myšlienka, ako uzavrela, tak aj otvoriť je schopná naše srdce. Je na nás, KEDY a ČI si dovolíme žiť život srdca a lásky, alebo si vyberieme krutosť, tvrdosť a chlad s celoživotným klamaním si seba, spolu s ním vnútornú a nepretržitú nervozitu s iluzórnymi chvíľkovými potešeniami, ktoré musíme doplňovať neprestajne, len aby hlas srdca sme nemali čas počuť, aby sme si ho náhodou nepovšimli.  

Môžeme sa aj tak rozhodnúť. A môžeme sa aj INAK. 

Je možné sa rozhodnúť pre SRDCE, pre ŽIVOT, pre LÁSKU. Pre SLOBODU. Pre SPOKOJNOSŤ. Pre PRAVDU. Pre ČISTOTU. Pre POKOJ DUŠE. Pre skutočného SEBA. 

Lebo myšlienka môže klamať, ale srdce NIKDY. Tu sídli Pravda.

Preto ja len tvoje srdce vidím až dovtedy, kým sa NEROZHODNEŠ SPOJIŤ SA sám so sebou, ZJEDNOTIŤ SA sám so sebou a s celým svetom…. aj so mnou. 

okh. 

——————–– 

V zjednotení sa sám so sebou cez moje skúsenosti a vedomosti ti viem pomôcť. Ak tak cítiš, že prišiel ČAS NA ZMENU, tu ma nájdeš: 

0903858930, harmonia.andy@gmail.com,     

fb: https://www.facebook.com/okharmony1 

Možnosti výberu našej komunikácie: 

  • buď cez fb chat  
  • telefonicky  
  • videohovorom alebo   
  • osobne v okolí KE  

Ostávam v láske: Andy

 

 
🙂

Pridaj sa aj ty k téme 🙂

Follow by Email
YouTube
Instagram