Ja som ho milovala presne tak, ako aj ty jeho. Nič iné som si predstaviť nevedela, než život s ním, kým neumrieme. Aj on, no z jeho strany sa stále prejavovala nedôvera a pochybnosti práve kvôli prežitým situáciám v jeho živote, ktoré so mnou nijak nesúviseli. Jeho chlad ma bolel tak silno, že sa moja duša ďalej na to moje trápenie nemohla len tak nečinne prizerať. Nastali rôzne komplikácie na fyzickom tele, z ktorých sa dodnes liečim, kým sa postupne celkom nevyliečim. Poviem ti úprimne, Kamarát: nikdy som si nemyslela, že telo je tak múdre a mi ozaj dokáže jednoznačne referovať o bolestiach duše – aj keď som vedela a s tým aj pracovala. Potrebovala som sama na sebe zažiť ten asi pre nás, ľudí najväčší strach: smrť. Teraz už iba viem, že prežijem všetko, čo mi ešte do cesty príde.

Prejavilo sa mnoho chorôb postupne za radom vo veľmi malých časových odstupoch. Zrazu ma začalo celé telo bolieť tak, ako ma duša bolela pri každom jeho emočne chladnom prejave. Vtedy som stále dúfala, že veď on sa z tých zranení už čoskoro preberie. Verila som v ňom celý čas presne tak silno, ako aj ty dodnes veríš v prebratí sa z ega toho tvojho (ne)partnera.

Prestaň žiť v ilúzii a začni konať v prítomnosti

– ak ti môžem poradiť takto cez písmená. V každom prípade ti prajem iba, aby si prestala dúfať a si nahovárať niečo, čo v skutočnosti nie je. Prestaň sa s ním už zaoberať a kým fyzicky neskončíš v stave podobnom, ako ja, odpoj sa od neho emočne a prestaň byť závislá na ňom, na tých niekdajších jeho dobre mierených citových prejavoch, ktorými ťa odchytil ako korisť do svojich sietí k svojmu energetickému naplneniu sa vďaka tvojej, pre neho nikdy v živote nezažitej emočnej úprimnosti. Prestaň ho kŕmiť svojim žiaľom, smútkom, vierou či závislou láskou. 

Nech medzi vami ostane “len” čistá láska. 

Choď, vykroč a pokračuj po svojej vlastnej ceste, ktorá už nie je zameraná a vyživovaná myšlienkami na neho. 

Začni žiť svoj život bez neho. 

Rob to, čo si stále chcela, možno aj s ním, alebo čo ste spoločne tvorili, kľudne, ak dokážeš byť od neho citovo odpútaný. Ak nie, kým sa na ten level dostaneš, začni KONAŤ. Hocičo, čo ti napadne, len to ROB. Rob dovtedy, kým v tých činoch nenájdeš obľubu alebo oni ťa nedovedú k takým, ktoré ťa naplňovať budú. 

Ja som svoju obľubu posledné roky stále mala a na tom sa nič nezmenilo ani po rozchode s ním, a veľmi veľkou pravdepodobnosťou v mojom živote sa ani nezmení, keďže som sa v tom úplne našla.  

Nechýbalo mi dlho nič, už iba ON. Nestihla som si ani všimnúť – stala som sa na ňom závislou. Bol mojou drogou, bez ktorého zrazu môj život nemal žiadny zmysel. Nevedela som, prečo pokračovať a žiť ešte ďalej, ak sa s ním o svoj život nemôžem deliť. Zvrat nastal pomaličky asi vďaka mojim chorobám, keď sa o nich dozvedel (aspoň o jednej z nich v kocke) a ma aj v tom nechal samú. Vtedy vo mne ten hnev zo začiatku narástol, až mi v jeden deň moje telo dalo tak obrovskú facku, ako on emočnú zvykol. Vtedy ma to znamenie prebudilo a som vedela, že keď ešte chvíľku v tom sebatýraní pokračovať budem, nemusím dopadnúť dobre – a to som sa teraz tu vyjadrila veľmi jemne…. 

Proste som si uvedomila, čo všetko som si spôsobila tým, že som na neho vkuse len čakala, snažila som sa o naviazanie kontaktu s ním a neprestajne dúfala v jeho uvedomení sa. Jednou vetou: skoro som si dovolila opustiť tento môj fyzický kabát len preto, že si ma on nechcel dostatočne všímať. 

Časom som ho uvidela ako minimálne tak zraneného chudáka, ako som na tom vtedy bola aj ja s tým rozdielom, že si svoje bolesti on všimnúť nechcel, ani si nepripúšťal. Neviem vám povedať, ktorý stav je lepší: keď si uvedomuješ svoju zraniteľnosť a skoro zomrieš alebo keď ešte nie a si MYSLÍŠ, že si v pohode. Teraz som mu už za túto najväčšiu lekciu môjho života vďačná. Bez tej skúsenosti s ním by som možno nikdy nespoznala svoje ozaj neuveriteľne silné vnútro. 

Ak si si tieto moje Omrvinky lásky prečítal aj ty, Peťo, tak ti prajem šťastný život. Skoro som sa kvôli láske, čo som k tebe cítila, zničila, no chvála tebe, sebe a každému, kto mi zrkadlil moje neúmerné správanie sa k sebe, ešte včas som sa prebrala a ste ma zaviedli naspäť k Sebe. A Seba človek len tak už nestratí. 

Buď šťastný a ži život, ktorý si praješ. Ja tak robím tiež – teraz už aj bez teba. Ďakujem za tie obrovské životné poučky, ktorými som vďaka tebe mohla prejsť. 

Teraz si už ale dovoľujem život plný úprimnej a aj prejavenej lásky, ktorá pri tebe nemohla byť zrealizovaná, aj keď som po spojení sa s tebou po nej stále túžila a verila. Pochopila som, že nie všetko má byť tak, ako my chceme. A preto som sa vydala inou cestou: Cestou Skutočnej Lásky, kde existuje iba dôvera, čistý pokoj, sloboda duše a možnosť prejaviť aj svoje city tak, že by som spolu s nimi bola Mužom prijatá ako Žena. Inú cestu ja už nepoznám. 

Ďakujem za Teba aj za Seba. Láska môže byť skutočná v prípade, ak ju skutočnou aj dá zažívať a zároveň obidvaja v partnerstve k tomu priložia tú svoju časť vedomej práce. Zvládam všetko aj bez teba, aj keď som nie práve tak plánovala. Tým ale aj posledné moje strachy z môjho života zmizli. A tak kráčam ďalej v láske, ktorá stále je, len som sa jej doteraz tak čisto nikdy neodovzdala. 

Prajem každému, kto ešte na svojho dvojplameňa stále ČAKÁ, aby na túto ilúziu ega zabudol a spočinul v Sebe, v tej hĺbke, ktorá je nekonečná, ak sa dokážeme objať v láske, ktorou sme. V tej autenticite prítomnosti a slobode ducha k nám príde ten Človek, ktorý nás UVIDÍ a s radosťou nám ponúkne svoju láskou hrejúcu dušu – celého seba, aby sme naplnili svoje poslanie tu na Zemi SPOLOČNE V LÁSKE a nie v utrpení za túžbou po nedosiahnuteľnom. 

Začnime skutočne ŽIŤ – všetci. V TU a TERAZ. Veď nič iné ani neexistuje.

Každý si zaslúžime čistú a opätovanú bezpodmienečnú lásku. No ona bez toho, že by sme opustili strachy, pochybnosti a utrpenie, k nám prísť nemôže. Prajem preto každému z nás odvahu k činom, ktoré tak či tak cítime, že vykonať máme. 

okh. 

————————- 

Ak tak cítiš, že moja osoba ti vie pomôcť uvoľniť to nekonečné trápenie sa, čím som aj ja prešla, kľudne mi píš – o termíne a ostatných podmienkach sa dohodneme…. 

Ostalo nám ešte aj na budúce si povedať o ďalších skutočnostiach, aby nás nezlomil Život a sme dokázali ostať v tých vyšších vibráciách…. v skutočnej láske. 

Ostávam ti naďalej v blízkosti, aby som mohla pomôcť: 

  • cez fb chat 
  • telefonicky 
  • videohovorom 
  • osobne v okolí Košíc 

0903858930, harmonia.andy@gmail.com,     

fb: https://www.facebook.com/okharmony1    

V láskavom pokračovaní plnenia svojho poslania tu na krásnej Zemičke s úctou k vám: Andy 

 
🙂

Pridaj sa aj ty k téme 🙂

Follow by Email
YouTube
Instagram