Prečo sa ti nedarí lásku opätovať v tej čistej forme, v akej partnerka (partner) dáva? 

Aký je dôvod jej v tom ešte k tomu vlastne aj brániť? 

Viem, áno: vedome BY si aj chcel a vieš, že inú možnosť nemáš s ňou opäť do lásky sa spojiť, predsa ťa drží v šachu ten podvedomý program, na ktorý sa neopovážiš ani pozrieť, nieže náhodou bude treba niečo v sebe zmeniť….

Áno: ego sa zmeny bojí najviac…. najradšej by si jej dal celé svoje srdce, keby si vedel, AKO. Niečo hlboké v tebe ťa ale nepustí spraviť ten krok, ktorý vieš, že máš, inak sa miniete na ceste spoločnej lásky. A predsa TO nejde. Ego ťa drží vo svojej pasci a ty ešte jemu veríš radšej, než Sebe, preto sa v tom pritvrdzuješ: “Veď tak to má byť…. ja by som jej aj tak nikdy nestačil…. ona potrebuje iného, lepšieho. Ja nie som pre ňu.” Hmmmm…. zaujímavé, ako správne vieš, čo ona potrebuje. A popri tom si nevšímaš, ako sa vhadzuješ dole sám pred sebou, ako sa ponižuješ. Iba trošku odvahy, malilinkej sebaistoty ti chýba k šťastiu. Nedopraješ si, ja viem. To nevadí.

Príde Čas. 

Keď skončíš tým, čo ti bránilo dávať lásku, budeš ju schopný dať a si tie kroky aj s vďačnosťou užívať…. bez obviňovania sa medzi tým, bez vedenia cez ego v tej čistej forme lásky dávať lásku. Dovolíš si ju aj dostávať. Budeš vedieť, že si zaslúžiš a ju môžeš prijať celú vo forme, v akej k tebe prichádza. Nebudeš si MYSLIEŤ, že to nie je pravda. Budeš VEDIEŤ, že to pravda JE. Lebo si ju DOVOLÍŠ ŽIŤ. Iba preto. Vtedy ti už bude jedno, čo sa udeje. Sloboda bude podstatnejšia pre teba, než či ti TO “vyjde”. Bude ti jedno, či sa podarí otvoriť sa láske v sebe alebo nie…. duša ťa nebude už púšťať na inú cestu, tak strašne smutno jej bude bez lásky. POCÍTIŠ tú chvíľu, kedy sa tá láska bude chcieť až tak vyjsť na povrch, že jej v tom nebudeš môcť zabrániť, ako doteraz. Vykašleš sa na ego a riskneš VŠETKO.  

VTEDY SA OSLOBODÍŠ z toho zajatia vo svojej mysli. Vtedy pocítiš ten voľný prúd nádychu čistého vzduchu, aký sa k tebe doteraz ešte nenastavil nikdy – výnimkou boli tie krátke chvíle, keď si sa ODOVZDAL PRÍTOMNOSTI, no vzápätí si hneď aj oľutoval, čo to s tebou tá žena spravila…. veď ty nie si žiadny romantik…. nemôžeš sa nechať uniesť na vlne lásky…. to si predsa nemôžeš DOVOLIŤ. Faaaakt?….

Ak si TO DOVOLÍŠ opäť – tentokrát už ale VEDOME -, zvíťazíš nad svojim egom. Vtedy…. až vtedy sa oslobodíš a budeš naozaj šťastný. 

Nezabudni…. až keď skončíš tým, čo ti bránilo dávať lásku…. 

Prajem každému z vás, kto sa v týchto riadkoch našiel, aby sa ti podarilo ZASTAVIŤ SA na chvíľku, aj keď ťa ego púšťať pozrieť sa do seba nebude chcieť. TY SA ROZHODUJEŠ, KEDY SI DOVOLÍŠ odovzdať tú moc v sebe láske, ktorou SI. Vtedy sa ego pokorí (po niekoľkých pokusoch stiahnuť ťa späť na jeho stranu). Ak sa ti podarí UVIDIEŤ HO a tak isto aj SEBA zároveň, uvidíš to Svetlo, ktoré stále v tvojej hĺbke bolo. Radosť bude od toho momentu skutočná. 

Držím ti palce, Kamarát. Láska skôr či neskôr “zvíťazí”…. práve vtedy, keď s ňou prestaneš bojovať. 

okh. 

–——-–———-– 

Na tejto neľahkej ceste ti môžem byť práve ja sprievodcom, ak si ma zvolíš: 

  • fb chatom 
  • telefonicky 
  • videohovorom 
  • osobne 

Píš, volaj: 

0903858930, harmonia.andy@gmail.com 

fb: https://www.facebook.com/okharmony1 

V Láske: Andy 

 
🙂

Pridaj sa aj ty k téme 🙂

Follow by Email
YouTube
Instagram