S partnerom? S partnerkou? S rodičmi? S deťmi? So susedmi? S blízkymi? S cudzími?…. 

NIE. 

Celý život prežiješ sám so sebou. 

Celý život prežijem sama so sebou.

Rozhodla som sa mať sa rada. Pripustila som si, že pravdepodobne nie som iba moja myseľ, keď aj POCITY mám. Radšej sa budem mať rada, než sa nenávidieť stále KVôLI niečomu, niekomu, nebyť spokojná a nemilovať sa. Mám sa rada spolu so svojimi “chybami”. S tými mojimi vlastnosťami či (pre ego) nedokonalosťami, ktoré som vnímala ešte negatívne. Ktoré som nedokázala nijak prijať a som mala voči nim výhrady…. kvôli čomu som sa necítila dobre vo svojej vlastnej koži a kvôli nim som nemohla byť dokonalou alebo aspoň v prijatí sama sebou. 

Nebola som DOSŤ dobrá pre rôzne veci, napríklad: úspech som vnímala cez financie, vzťah cez partnera, deti cez vedenie ich podľa seba a či ma poslúchajú dostatočne a konajú podľa toho, čo si myslím, že je pre nich to najlepšie, rodičov cez to, či sa mi prispôsobia….. všetko som musela mať pod kontrolou ja (stotožnená so svojou mysľou) a malo byť podľa mojich PREDSTÁV (ega). 

Teraz už viem, že vtedy ma ovládala hlava a som sa ne-CÍTILA, aj keď som vnímala v sebe mnoho iných potenciálov, ktorým som naschval nevyhovela, keďže ma viedli moje podvedomé programy, a ego nepúšťalo do pokory a bezpodmienečnej lásky. Teraz už viem a nielen viem – dovolila som si aj CÍTIŤ: som viac, než iba tá myseľ, ktorá ma doteraz ovládala. Som tá, ktorá práve som a v podstate je úplne jedno, ako sa nazvem: milujem sa a milujem môjho dvojplameňa, moje deti, moju rodinu, moje kamarátky a kamarátov, susedov, ľudí okolo seba, nech sú akíkoľvek a robia čokoľvek. Vnímam seba ako ich súčasť. Cítim seba ako ich. Milujem seba ako ich. A ďakujem za seba, ako aj za nich. 

Ďakujem….

Len sa majme radi takí, akí sme – nič iné nie je potrebné…. v tom je VŠETKO…. prídeme na to všetci postupne, uvoľníme sa do prítomnosti a zrazu sa veci začnú hýbať SAMÉ. Potreba kontroly a pocit vlastnej dôležitosti už nebude prioritou – vymení ich sloboda, pokoj a mier v duši, prejavené cez naše otvorené srdiečko zladené s uvedomelými myšlienkami a zrelými emóciami. Iba počúvajme naše vedenie v tomto hmotnom tele, našu vlajku lásky – pocity. 

okh. 


Ak ťa moc ega ešte nepustí a nevieš si zatiaľ ani predstaviť, AKO z toho strachu a bezmoci von, SOM TU PRE TEBA.

Píš, volaj:

0903858930, harmonia.andy@gmail.com, fb: https://www.facebook.com/okharmony1

Andy

 
🙂

Pridaj sa aj ty k téme 🙂

Follow by Email
YouTube
Instagram