Prečo chcú muži ženy chápať a nie ich radšej rovno milovať, keď ony jedine po tom túžia a nie po pochopení? Kebyže boli aj pochopené, to by už bol úplný luxus pre nich. Ten pocit by bol blažený až neuveriteľný. Ony by boli šťastné a spokojné nad tvoje očakávanie.

Veď práve to chceš: aby žena pri tebe bola konečne spokojná. SPRAVÍŠ VŠETKO pre vás?

Dá sa, ak sa otvoríme Sebe celkom, čo znamená: ženskú a mužskú polaritu v nás si UVEDOMÍME až do hĺbky, PRECÍTIME naše vnútro a prestaneme sa báť ho aj ŽIŤ. Slobodní budeme jedine vtedy, ak sa otvoríme Láske – skutočnej, ktorú sa nedá zahrať, iba zažiť.

Prečo chcú muži najprv ženy pochopiť a nedať im to, čo ony od prírody potrebujú?

Prečo sa boja Lásky a úprimnosti na každej úrovni?

Čoho sa vlastne boja?

Ak si UVEDOMÍME, že NIE SME ROVNAKÍ, už sme VYKROČILI nielen k sebe, ale aj k druhým.

Ak PRIJMEME tú ROZDIELNOSŤ, sa nám môže uľaviť od stresu za každú cenu dostať každého tam, kde my sme.

Ak UVIDÍME, kto je žena a kto muž, čo je ich rozličná úloha tu na Zemi, už nikdy viac nebudeme očakávať od partnera, že by NÁM vyhovel. Budeme sa tešiť, že ten druhý žije SEBA tak, že berie ohľad aj na nás, keďže konečne vníma tú PRÍTOMNOSŤ, ktorá SKUTOČNE JE. Nežije v ilúzii o niečom, ale UCHOPIL PODSTATU BYTIA.

Muži sú prioritne vedení hlavou, ženy emóciami. Jediné riešenie k SPOKOJNOSTI je to, ak cez toto uvedomenie začneme brať ostatných takých, akí sú. Lebo len cez prijatie seba sa dá prijať aj druhých.

Muž cez prijatie toho, že má aj emócie a DOVOLÍ SI ICH AJ ŽIŤ, dôjde k poklesu nutkania mať nad všetkým kontrolu (veď to sa aj tak nedá).

Žena cez prijate v sebe tú mužskú časť, ktorá je OCHOTNÁ AJ PRACOVAŤ, prestane byť závislá na mužovi a začne žiť seba.

Ak muž pochopí jednu jedinú vec: že pre ženu byť pochopená je až na druhom mieste, a muž ju nikdy neprinúti chladom a nemilovaním k tomu, že by nepotrebovala BLÍZKOSŤ či MôCŤ BYŤ ODOVZDANÁ Mužovi, ktorého miluje, tak zrazu príde na to, že žena môže byť spokojná – oproti tomu, čo si doteraz celý svoj život MYSLEL. Ak muž žene DÁ VŠETKO, čo si MYSLEL, že nebude nikdy musieť a obíde túto PRIRODZENOSŤ cez MYSEĽ, tak sa MÝLIL a on sa vtedy OSLOBODÍ, lebo sa mu uľaví, veď došiel k RIEŠENIU, čo potreboval: POCHOPIL ŽENU. Konečne sa mu prvýkrát v živote naozaj zo srdca UĽAVILO. Bude hrdý na seba, že DOKÁŽE STÁŤ pri Žene, ktorá tú jeho snahu a činy UVIDÍ. Všimne si v ňom pravého Muža.

ŽENA JE NAPLNENÁ CEZ POCITY a keď si tento nezmeniteľný FAKT muž uvedomí, tak si všimne, že žene nebude nikdy vadiť až tak, keď nebude pochopená, ako keď nebude milovaná.

Poznáš teda kľúč k tomu, ak žene silou-mocou chceš ublížiť…. a aj ten, ak jej dopraješ to najviac, čo sa dá tu na Zemi zažiť.

Ako ženu milovať?

Kedy bude spokojná?

Čo znamená milovať ženu?

Často počujem od mužov, že veď oni ich milujú a im to aj tak nestačí. Nič im nestačí.

Áno, milí muži. Lebo ŠETRÍTE a žena proste CÍTI vašu neoddanosť Láske.

Spýtam sa ťa: ako svojej (že vraj milovanej) žienke prejavuješ svoju lásku a náklonnosť?

Vieš, však, že to TREBA ROBIŤ? Si bytosť ČINU. PREJAVÍŠ svoju lásku k nej alebo chceš, že by to VEDELA a jej to má stačiť? MYSLÍŠ SI, že BY ju POMYSLENIE na tvoju lásku malo naplňovať? Chcel BY si ju ZMENIŤ, aby si sa ty nemal, však? Hmmmm….. no, práve preto je nespokojná a stále pri tebe pri takomto prístupe aj bude.

Nečuduj sa, že jej stále niečo chýba. Aj bude, ak ona celý deň priebežne nebude obklopená prejavmi lásky od teba nejakým spôsobom.

Akým? Jej to je skoro jedno, len aby v tom bola aj kreativita. Bude sa tešiť všetkému, cez čo pocíti, že si na ňu nezabudol a priebežne myslíš. Nestačí jej kúpiť kyticu a sa domnievať, že TO máš poriešené minimálne na týždeň a čím väčšia kytica, tým na dlhšiu dobu. Nie, Páni milí. To tak u žien nefunguje. Žena sa teší všetkému, len nech sa niečomu môže stále.

Že to je naivné? Alebo pre teba príliš namáhavé? K tomu môžem dodať iba: ok, len jej potom nenamietaj prístup, ktorý odpovedá tomu tvojmu. V žene uvidíš Seba – ak si ochotný uvidieť sa vôbec. Ona odzrkadľuje teba a tvoj prístup k sebe, či si dosť otvorený k svojmu vnútru alebo sa chceš zamaskovať do práce bez emócií. Ak sa nehodláš aj dávať práve to, čo ONA potrebuje od prírody odjakživa tak isto, ako ty od nej pochvalu a uznanie za tvoje výkony, proste a jednoducho: kým nedáš žene, čo ONA POTREBUJE, ani neočakávaj, že bude spokojná len kvôli tomu, že si, že jej opravíš chladničku či postavíš dom alebo ju zoberieš na vysnívanú dovolenku. Ona bude žiariť len v prípade, ak ju aj UVIDÍŠ ako bytosť a nie iba ako kus nábytku. Uvidíš JU – a nie jej schopnosti či výkony. Uvidíš JU ako ŽENU, ktorá len teba chce, lebo ty si jej celý Život.

Muž je na tom práve naopak: potrebuje byť pochopený a až potom milovaný. Jemu nebude nikdy stačiť, ak ho partnerka bude obdivovať za to, ako skvele je oblečený, aký super účes má či aké vyšportované telo, ak v ňom neuvidí práve toho Muža, ktorý má charizmu, odvahu, sebaistotu, ktorý dokáže ísť za svojim cieľom aj cez mŕtvoly (ok, to už preháňam hehe). Jednoducho muž bude spokojný vtedy, ak mu žena nechá SLOBODNÚ RUKU K ČINOM. Kým ona ho chce viesť, muž sa NIKDY nebude CÍTIŤ naplnený. On potrebuje, aby ho žena OBDIVOVALA ZA JEHO SKUTKY a ODVAHU v prekonávaní sa. Áno: taký je skutočný Muž. A žena, ktorá si ho takýmto spôsobom všimne, je tá, na ktorú on nedokážu zanevrieť, veď mu dáva presne to, po čom jeho PRIRODZENÁ PODSTATA odjakživa túži.

Žena je iná: ju treba milovať, aby ťa mohla chváliť. Keď nie je všelijakým spôsobom obskakovaná láskou, prestáva žiariť a ŽIŤ. Zomiera za živa – či to uzavretí muži chcú alebo nie počuť – proste to TAK JE.

Milovať ženu znamená MYSLIEŤ na ňu celých 24 hodín 7 dní v týždni a 365 dní v roku, až kým vás smrť nerozdelí – a to jej dať najavo hocijakými možnými spôsobmi vkuse:

  • napísať jej cez deň miliónkrát, že ju miluješ,
  • spýtať sa jej, či sa dobre CÍTI, keď stojíš pri nej emočne a si s ňou v prepojení, aj keď fyzicky práve nemôžete byť pri sebe,
  • poslať jej cez messenger či sms-ku srdiečko, kvietok, milé slovo, pohladenie cez dušu, aby CÍTILA, že si s ňou aj TERAZ,
  • prekvapiť ju napr. s tým, že prídeš skôr domov
  • byť nie vedľa nej, ale S ŇOU
  • usmiať sa na ňu
  • pozrieť sa jej odvážne do očí
  • pohladiť jej vlasy
  • objať ju len tak
  • objať ju, ak má aj zlú náladu
  • dať jej najavo, aká je nádherná
  • počúvať ju aj počuť a komunikovať s ňou o všetkom
  • pomilovať ju, že by omdlela (to znamená: aby zabudla, že sa môže kontrolovať a aby sa už nedokázala kontrolovať cez toľkú lásku, ktorú dostáva)
  • milovať ju do zbláznenia

…. a to všetko môže byť každých 5 minút. Neexistuje, že ak žena POCÍTI z tvojej strany oddanosť láske a úprimnosť v odvahe aj cez strachy, že by s tebou nechcela ostať, až kým tento tvoj prejav nekončí. Ak končí,…. tak končí s tebou chcieť byť aj ona. To je Vesmírne pravidlo na Zemi.

Vôbec nič z tých “romantických” čistôt nie je zbytočné. Práveže je nevyhnutné, keď skutočne chceš žiť so ženou v zamilovanosti celý život. Ak ťa ona CÍTI cez tieto tvoje prejavy lásky, NIKDY NEBUDE NESPOKOJNÁ – čiže ONA BUDE STÁLE SPOKOJNÁ, ŠŤASTNÁ po tvojom boku. Podmienka: od prvého prejavu až k poslednému musí byť každý jeden ÚPRIMNÝ, inak ona pocíti, že niečo ROBÍŠ len KVôLI NEJ – a to neplatí.

Ona ťa CÍTI. Neunikneš pred Sebou pri skutočnej Žene. Neunikneš pred tým, pred čím chce tvoje ego a si MYSLÍ, že mu veci prejdú, ako predtým pri tých “iných (normálnych)” ženách. Nie. Pochop, muž: Žena tak či tak CÍTI a PRED POCITMI NIET ÚNIKU. Ona pocíti aj tvoju schovávačku pred láskou, ale tak isto aj tvoju ÚPRIMNOSŤ.

Tak teda: ČO SI RADŠEJ VYBERIEŠ? Šťastie so ženou alebo nešťastie sám so sebou? Je to na Tebe, milý Muž…. Máš na výber…. ROZHODNI SA.

okh.

———————–

Ak tak cítiš, že potrebuješ poradiť, SOM TU pre Teba.

S láskou: OK Harmony – Andy

Follow by Email
YouTube
Instagram