Slovo, ktoré srdcom uzavretí ľudia doslova neznášajú. Prečo? A prečo sa k tomu ani nechcú otvoriť alebo ak by aj trošku vnímali už POTREBU a NEVYHNUTNOSŤ byť citlivejším a neskôr CITLIVÝM, si predsalen nedovolia?

Ako sa toto slovo z pohľadu ega vníma a čo SKUTOČNE znamená?

Poďme teda za radom. Preskúmame najprv svet, aký sa javí byť a potom: aký NAOZAJ JE.

Žijeme vo svete, ktorý je zameraný na VÝKON a hmotný ÚSPECH. S tým súhlasí každý z nás. Ak premietneme tieto dve slová do partnerského vzťahu, zjavne sa nám ukáže tá rýchlosť, odstup a chlad v ňom.

Výkonom sme zameraní jedine na udalosti, ktoré sa dejú cez myseľ. Takže je nám asi nie až tak ťažké si predstaviť vzťah medzi dvoma zaľúbenými, ktorých ťahajú k sebe hormóny tak intenzívne, až si obidvaja MYSLIA, že sa do seba zamilovali. To je tá láska, o ktorej sa dokonca aj vo filmoch rozpráva. Ukazujú sa tam práve tie diania, cez ktoré vykonáva “lásku” muž a ženou.

Čo pod pojmom „láska“ sa tu rozumie presne? Čo sa deje na tom povrchu tej vášnivej zaľúbenosti? Jedine to, že v tej obrovskej rýchlosti si ani nevšimneme, s kým sme sa vyspali. Prečo? Nezastavili sme sa, nešli do hĺbky ani seba a svojich POCITOV, ale ani toho druhého vedľa nás sme nevnímali všetkými našimi vnemami. Prúd očarovanosti a ojedinelosti nás stiahol VYKONAŤ úlohu nevedomosti v nás a dosiahnuť ÚSPECH, teda čím rýchlejšie “SPOZNAŤ” partnera/partnerku “celkom” – lebo hormóny nechcú veľmi dlho čakať, veď nás oni chcú ovládať a mať pod kontrolou naše reakcie.

Lenže takou formou vôbec nemáme ani poňatia a sa nedá zistiť, či sme toho druhého “celkom spoznali” a kým v skutočnosti je. NECÍTIME jeho vnútro. NEOTVORILI sme sa jeden druhému tak, aby sme sa CÍTILI na úrovni tej HĹBKY, kde výkon a úspech nehrajú rolu, veď sú aj oni súčasťou CELKU. Zatiaľ sme spokojní sami so sebou na úrovni ega. DOSIAHLI sme vytúžený krátkodobý sen a práve takú dlhú dobu budeme “spolu” aj “šťastní”. Všetko dávam do úvodzoviek, keďže byť spolu šťastný znamená niečo úplne iné na leveli, kde dostať niekoho do postele a mať cez fyzický dotyk nejaký ten orgazmus je ten cieľ, ktorý SI MYSLÍME, že je najviac, čo medzi dvoma ľuďmi byť môže.

Ten, kto sa už naozaj CÍTI, sa nedokáže zamerať iba na tento možný jav medzi partnermi. Vníma toho oveľa viac. CÍTI HLBŠIE nielen seba, ale tak isto aj partnera, s ktorým sa rozhodol tráviť túto chvíľu. CÍTI ho nie iba cez hormóny. Vie, že on má dosah nad nimi a nie opačne. Jasne chápe podstatu ich BYTIA, lebo pozná seba a tým aj partnera. Pozná sa nie iba povrchne, ale vie aj o svojom vnútornom rozpoložení a je si vedomý svojich myšlienok, emócií, mentálnych pochodov, psychických prejavov aj fyzických činov.

Pozná sa nielen povrchne. Veľmi dobre si uvedomuje PRÍČINU aj DOPAD svojich konaní. Preto, ak ešte nedokáže byť otvorený k svojej hĺbke a neponúkne seba celkovo, nevyužije príležitosti len preto, aby nasýtil svoje ego na chvíľu a dosiahol úspech cez manipulatívny výkon mysle.

Veľmi dobre vníma potrebu ODOVZDANIA SA so všetkým, kým je, milovanej osobe, a nedokáže ho už viesť za nos. Je si vedomý svojej necitlivosti, neotvorenosti a toho, ako veľmi takýto CHLAD dokáže RANIŤ. Práve preto SPRAVÍ VŠETKO za to, že by sa cez túto uvedomelosť POKORIL (nie ponížil, pozor!!!!) a DOVOLIL SI CÍTIŤ SA nielen tak povrchne, ako doteraz, ale celou svojou bytosťou, aby sa PONORIL DO SEBA, lebo jedine CÍTENÍM SA je možné naozaj cítiť aj druhého pri nás. Nie cez hormóny a vďaka stimulácie cez dotyky, ale cez vibrácie a energie, ktoré sa pohnú smerom k druhému tak intenzívne, ako úprimne ho milujeme a tie POCITY DOVOLÍME PREJAVIŤ.

CÍTIME jeho BYTOSŤ. CÍTIME jeho AURU. CÍTIME jeho CITLIVOSŤ a sme mu nesmierne vďační za tú čistotu jeho prejavu voči nám. Celým našim vnútrom CÍTIME VĎAČNOSŤ za jeho LÁSKU K SEBE a LÁSKU K NÁM. CÍTIME VĎAKU dokonca aj Vesmíru, že nám DOVOLIL tento ZÁZRAK aj v hmotnom svete zažiť. Sme v nevysloviteľne BLAŽENOM POCITE a viac sa nedá popísať ten STAV, do ktorého sa dostávame cez UVOĽNENIE našej MYSLE, kde CÍTIME JEDNOTU dvoch BYTOSTÍ nie iba cez fyzické telá, ale aj cez jemnohmotné prepojenie sa v tú ÚPLNOSŤ, po ktorej sme celý náš život v hĺbke duše túžili. Nemali sme tušenie, kedy nastane tá BLÍZKOSŤ dvoch fyzicky sa prejavújúcich tiel. VEDELI sme iba, že TO EXISTUJE, ak príde ten Čas, keď sa dokážeme ODOVZDAŤ PRÍTOMNOSTI a zažijeme cez CITLIVOSŤ takú KVALITU Vesmírneho diania, ktorého sa naše ego doteraz bálo a dokonca aj hanbilo, lebo veľmi dobre vie, že ono nám takéto intenzívne, čisté, ozajstné a otvorené POCITY nikdy neposkytne, práve preto nám ich nechcel dovoliť ani zažiť.

DOVOLÍME SI ODDAŤ SA SEBE a práve tej CITLIVOSTI na všetkých úrovniach našich prejavov, ktorá nás PREPOJÍ S VESMÍROM na tejto našej všemohúcej Zemičke?….

okh.

—————–

Každému z vás rada pomôžem uvedomiť si viacej svoju PODSTATU, ktorá je tak intenzívna, akú si DOVOLÍME, aby bola.

Volaj, píš:

0903 858 930

OK Harmony – Andy

Follow by Email
YouTube
Instagram