“Věčný Plamen Lásky v Našem Srdci, nechť se stane Silou Kolektivního Vědomí!” – Pearl d’Or Graal

Duše, jež spojila Bezmezná Láska, ve které se Navrací Domů, je pro Nás silnější, než si dovedeme představit. Bezpodmínečná Láska, dokonalé Zrcadlení a Splynutí jsou všechno Ideály Života, který bude Žit.

Dvojplameny prožívají a potenciálně se přibližují právě ve chvíli, kdy jeden z Nich činí Oběť, jakou Ježíš činil, tedy Vznešenou. Oběť pro Lásku a Vzestup, oběť pro Nalezení Sebe!

Dvojplameny jsou Duše, propojené více než jen Zamilovaností nebo Láskou, jsou si navzájem propleteny Životy, jako Jin a jang. Nic nerozdělí dva Protipóly, jež mají přesně a dokonale Hranice, ve kterých do sebe zapadají jako dílečky složité mozaiky.

Skrz Spojení Dvojplamenů se Úroveň Energií v jejich okolí a na Celé Zemi zvedá do Nadpozemsky dokonalých rovin, kam se My Vzestupem dostáváme. Oni Svojí Láskou už předem prochází do Spojení, kde vyzývají Duše, aby se připojily a zmírnily jejich Oběť, jež byla vykonána Vznešeně za účelem Pozvednutí Kolektivního vědomí a Vzestupu do Nového způsobu Bytí.

Dvojplameny nejsou krok napřed, jsou zprostředkovateli pro nás na Zemi, kdož cítíme jejich Spojení a tím se rozpomínáme na to, co v Sobě máme skryto a Následujeme Bytosti Vzestupu, jež nás doprovází k té největší Proměně.

Neoddělitelný proces se stupňuje a je čím dál intenzivnější, je v Lásce dán a předurčen pro společné Bytí v úrovni, jež se Dokonalé Boží Zemi velmi přibližuje a jež nám dovoluje Bezbolestně a Vznešeně projít.

Všem Dvojplamenům, které Tímto Svým Zlatým světlem Objímám, ze Srdce Přítomného a Živého Děkuji, vysílám Požehnání k nim v Jejich neoddělitelném předvoji k Vzestupu, který pro Harmonické soužití všech Duší v Jednotě činí.

S Láskou a Úctou k Vám!

Keyrin

Follow by Email
YouTube
Instagram