Ve vyšších cyklech se vztahy odvíjí již skrze Božské archetypy a jejich původní sjednocení všech elementů. Jen je třeba je probudit.
4 elementy – 4 fáze dvojplamene.
Sjednocená dualita ROZUMU a sjednocení OHNĚ a VODY – výsledek HMOTA.
Skrze tvořivost ohně, emoce vody a rozumový postup vytvoříte ve hmotě proces jejího oživení.
Tedy se setkávají partneři na různých úrovních 4 elementů, které je třeba probudit.
Setkávání dvojplamenů je prvně s vaším dávným a uspaným duchovním partnerem. Pokud se vám podaří jej probudit, můžete společně stvořit nové příběhy a v celistvé formě je pak v novém cyklu žít. Jaké budou, je jenom na vás.
Může se stát, že vašeho dávného duchovního partnera nelze probudit. Vy jste se již stali celistvými, ale on ještě ne. Pak nezoufejte. Láska neumírá. Přichází vám na pomoc PARTNER DUŠE, který se uspal do spícího snu s vaším duchovním partnerem. Tedy si ještě probouzení Dvojplamenů zopakujete s ním. Ovšem s mnohem lepším výsledkem. Vaší i jeho celistvosti je dosaženo a vám se tak otevírá nový cyklus příběhů v němž společně se svým Partnerem Duše, vaší společnou Láskou skrze vás, budete probouzet vašeho Duchovního Partnera. To se opět týká mužů i žen.
A tento cyklus nastává právě teď. A Láska v něm opravdu plyne plným proudem a léčí vše. To je obrovský výsledek práce nás všech. Nebojte se proto opustit to, co nenaplňuje vaši Duši, protože to nové již čeká. A my mnozí s tím.

Follow by Email
YouTube
Instagram