…. tak ho nechajme…. nech sa hľadá a otvára sa, dokedy cíti potrebu hľadať sa a hľadať…. svoju Cestu on vytvára a našu my…. Dostali sme sa do Jednoty a ďalej už nemáme nutkanie ČAKAŤ…. sme Láska.

Uvedomili sme sa a môžeme žiť Život sami – bez neprestajného očakávania na jeho návrat  

Nastala skvelá príležitosť dôjsť ku Sebe prvýkrát v pozemskosti   Tak sa tomu tešme a využívajme dané príležitosti k rastu, k nášmu vývoju, až kým raz sa prichytíme pri nelipnutí na ňom, na úplnej nezávislosti v nádhernom Bytí v Láske, kde sme pre Seba, kde už ho vlastne ani nepotrebujeme. Kde konečne Žijeme….  

Začnime Žiť aj bez neho…. čím skôr ho pustíme a prijmeme realitu, čím skôr sa dostaneme do prítomnosti bez ilúzií a túžob, tým skôr si začneme vážiť SEBA, uvedomovať sa a dôverovať si.

Akonáhle sa začneme cítiť vo svojej koži doma, Vesmír nás obdarí…. Čím?……………….. Láskou……………. Keďže my už Láskou sme, prekvapí nás ďalšou. Nečakáme na Dvojplameňa. Uvoľnili sa putá, sme voľní – sme PRIPRAVENÍ na krásny život aj bez Neho a zrazu…. z Neba ku nám priletí Duša, ktorá iba na naše oslobodenie čakala…. Myseľ sa zo začiatku pokúsi brániť pocitu, ktorá vzniká v nás, veď “musíme” byť “verní” ku tej že vraj najväčšej a najsilnejšej Láske – ku láske s Dvojplameňom.
My si už ale dovolíme BYŤ…. dovolíme si aj Byť s Človekom, ktorý nás prijíma takých, akí SME TERAZ a v každej jednej skutočnosti. Takých, akých nás Dvojplameň nedokázal prijať nikdy, keďže RIEŠIL a nás ku sebe nikdy celkom nepúšťal. Bál sa…. Bál sa vojsť do úplnej svojej hĺbky…. Strach bol väčší, než odvaha Žiť s Dvojplameňom. A zrazu…. zmenou nášho prístupu k sebe sa zmení celý náš život úplne od základov….

Dovoľme si BYŤ v TEJTO chvíli. Pripusťme možnosť byť šťastným aj s inou dušou, než práve a iba s našim Dvojplameňom. Nebráňme sa zmeny, ktorá môže byť tiež krásna a možno ešte krajšia. Uvoľnime sa do chvíľ prítomna a nechajme pocity len tak plynúť. Voľne, bez analyzovania, bez komentáru, bez spochybňovaní a bez strachu z budúcnosti. Pusťme sa a prijímajme dary Života, ktoré sú tu pre nás. Ktoré nám Vesmír dáva za našu odovzdanosť sa Mu. Za našu dôveru v Ňom. A za našu Lásku k Nemu.

Dovoľme si BYŤ 

okh.

Follow by Email
YouTube
Instagram