Sú také isté. Vedia o sebe všetko, aj keď sú míle od seba vzdialené. Stačí ľahký vnem a už cítia, vnímajú danú energiu toho druhého. Ich spoločné tvorenie je za hranicami slov. Tvoria božský tok energie pretkávaný cez pozemské línie.

Energia prichádzajúca cez muža zo zdroja dopĺňa žene láskavé energie, ktoré ona v nasledovaní intuície necháva vstrebávať na všetky potrebné pozemské pláne a miesta. Je to božské čisté spojenie v bezmyšlienkovom stave v čistom spojení srdca-duše, mysle a zdravého rozumu. Nemusia rozprávať a vytvárať nekonečné toky energií pre vysvetlenie. Len zdieľajú s ľahkosťou a naplnenosťou. Ich spoločné spojenie je milovaním bez prestania. Ich láskavé slová hladia ich duše a žiaria v nekonečne a ich pozemskej prítomnosti. Je to blaženosť v spojení. Je to ľahkosť v bytí. Ich spoločný pohľad povie všetko. Ich ladný dotyk rúk je tancom v pozemskom spojení.

Ich posvätné milovanie je nad všetko čo v slovách sa dá nájsť. Je to tanec dvoch vlastne jednej duše v jednote, cez pozemské telá v čo najbližšom spojení, aké je možné v tejto realite dosiahnuť. Prestali hľadať dokonalosť lebo vedia. Niekedy spolu. Inokedy na iných miestach Zeme prežívajú čistú, radostnú a láskavú energiu stvorenia cez pozemské zážitky. Vedia kým sú. Ostávajú slobodný v spojení, ktoré zmenilo ich vnímanie skutočného sveta.

Život plynie ďalej a oni v ňom plávajú a užívajú si všetko čo im dáva. Milujú sa bez spojenia. Milujú to kým sú. Sú samy sebou v nekonečnom poznaní všetkého čo je. Duší v božských telách, ktoré s láskou tvoria pozemský raj pre všetkých.

Braňo Rybička

Follow by Email
YouTube
Instagram